Gaura neagră a Ardealului. Orașul în care stadionul se transformă în mall

Antena3, 18 aprilie 2024 23:50

Autoritățile dintr-un oraș al României au decis să transforme un stadion într-un mall.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 5 minute
12:20
Atunci când utilizează un aparat radar, polițiștii trebuie să respecte mai multe prevederi legale. Foarte mulți șoferi au contestat amenda pentru viteză, susținând că radarul era poziționat pe contrasens.
Acum 15 minute
12:10
Se anunţă schimbări importante înainte de Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, transmis în direct la Antena 3 CNN şi pe Antena Play duminică de la 22.30.
Acum o oră
11:50
Gigi Becali a primit o lovitură chiar în Săptămâna Mare. Judecătorii au luat o decizie care ar putea să îi strice sărbătorile pascale.
11:50
Avem primele rezultate ale anchetei care a fost făcută după decesul pacienților de la terapie intensivă de la Spitalul Sfântul Pantelimon.
11:50
Paraşutiştii NATO se antrenează pentru un atac al Rusiei împotriva Alianţei. 5000 de militari vor exersa o operaţiune de desant în urma unei agresiuni armate. În România, antrenamentele vor avea loc la Câmpia Turzii.
11:50
Mircea Badea a vorbit, în cadrul emisiunii ”În Gura Presei” de la Antena 3 CNN, despre pensia pe care o va primi Klaus Iohannis, după ce și-a depus cererea de pensionare din învățământ.
11:50
România este la un pas de a avea cel mai înalt pod suspendat din Europa. Anunţul a fost făcut chiar de primarul unei comune, acolo unde se vrea resuscitarea turismului.
11:50
Ministrul Agriculturii a sărbătorit 1 mai tot prin muncă, fiind aflat într-o deplasare în teritoriu.
11:50
Zeci de magistrați care îşi doreau să ajungă șefi în instanțe au picat testul psihologic. Mai mult, superiorii au cerut o expertizare psihiatrică a unor judecători care au avut un comportament ciudat în sălile de judecată.
11:50
Proteste violente au avut loc miercuri în mai multe orașe din Franța, Turcia, Spania şi Grecia. Manifestările la care au participat zeci de mii de oameni au fost organizate cu ocazia Zilei Muncii.
11:50
Caz înfiorător într-o localitatea din judeţul Suceava. Un tânăr care circula cu viteză a ucis un bărbat şi nici măcar n-a oprit pentru a vedea ce s-a întâmplat. Poliţiştii l-au găsit câteva ore, mai târziu, acasă, dar acesta a refuzat să iasă şi să dea explicaţii pentru fapta sa. A ieșit abia după ce a sosit avocatul său.
11:50
Crimă într-o localitate din Bihor, acolo unde o femeie de 58 de ani şi-a înjunghiat fiul, în vârstă de 34 de ani, apoi a sunat la 112 să spună că, de fapt, bărbatul şi-ar fi pus capăt zilelor.
11:50
Un accident rutier în care a fost implicată o ambulanță a avut loc pe Șoseaua Fundeni din București. Două persoane au fost rănite.
11:50
Este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora, iar canonizarea sa de către BOR este aşteptată anul viitor.
11:50
Antena 3 CNN a prezentat în exclusivitate în cadrul emisiunii "În Fața Națiunii" prima imagine cu cetățeanul afgan care a înjunghiat un polițist român de frontieră din județul Timiș.
11:50
11:50
Nouă cetățeni români și membri de familie au fost evacuați din Fâșia Gaza. Anunțul a fost făcut de Ministerul Afacerilor Externe (MAE).
11:50
Ghinion pur în cazul unui român care a vrut să vândă o mașină în Germania. Posibilul cumpărător a murit în timpul unui test drive, mașina fiind condusă de românul care nu deținea nicio diplomă sau cunoștință în domeniu.
11:50
Horoscop Luna Neagră în Fecioară 2024. Aspectul cade pe karma pentru toți nativii. Leii au parte de ajutor divin pentru a se îmbogăți. Peștii au oportunități multiple de a avea aventuri amoroase.
11:50
Actorul de la Line Of Duty, Brian McCardie, a murit subit, acasă, la vârsta de 59 de ani.
11:50
Săptămâna Patimilor este plină de obiceiuri care diferă în funcție de regiune. În Săptămâna Patimilor, creștinii țin cu sfințenie la anumite tradiții și obiceiuri, atât la oraș cât și la sate.
11:50
Samsarii auto nu dispar, ci se reinventează prin noi metode de înșelăciune care fac victime în toată lumea.
11:50
Încă un moment istoric la cea mai cunoscută mănăstire din Teleorman: aducerea spre închinare a moaştelor Sfântului Ioan Rusul, de la Muntele Athos. 
11:50
Antena 3 CNN a prezentat în exclusivitate în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" un nou sondaj realizat de ARA care cutremură scena politică.
11:50
Tradiția conform căreia românii mănâncă mici în ziua de 1 Mai este binecunoscută. A fost coadă la măcelării, iar grătarele au sfârâit în toi încă de la primele ore ale dimineții.
11:50
Panică pe strada Giurgiului din Sectorul 4, Bucureşti, după ce brațul unei macale s-a prăbușit peste o maşină parcată într-o benzinărie.
11:50
Pierderea sau deteriorarea bagajelor este o situația întâlnită cu regularitate în aeroporturile din întreaga lume. Din neglijență sau din lipsă de respect a personalului față de obiectele pasagerilor, oricine poate rămâne fără bagaj.
11:50
NASA a reușit să surprindă mai multe imagini uluitoare cu nebuloasa Potcoava.
11:50
Investițiile în cel mai mare obiectiv industrial din România se ridică la 1,4 miliarde de euro. Autoritățile susțin că va produce energie electrică în condiţii mai prietenoase cu mediul.
11:50
Unul dintre cele mai mari mistere ale Greciei Antice ar putea fi rezolvat după recenta descifrare a unui papirus carbonizat.
11:50
Potrivit specialiștilor, pe lângă preparatele tradiționale, de pe masa de Paște nu trebuie să lipsească un anumit fruct. Acesta ajută la îmbunătățirea digestiei, împiedică asimilarea grăsimilor rele și previne disconfortul gastric.
11:50
Ouăle colorate sunt nelipsite de pe masa de Paște, însă multe gospodine întâmpină probleme în momentul în care le pun la fiert, pentru că se pot sparge foarte ușor.
11:50
Mai mulți credincioși aleg să țină postul negru în Vinerea Mare, aceasta fiind ultima vineri din Postul Paștelui.
11:50
În Joia Mare, creştinii ortodocşi respectă cu sfinţenie o serie de tradiţii şi obiceiuri pentru a fi feriţi de rele.
11:50
Anchetatorii au o nouă ipoteză în ceea ce privește tânărul ucis în localitatea Frumoasă din județul Suceava, după ce un șofer beat a dat cu mașina peste el și a fugit de la locul accidentului.
11:50
Joia Mare din Săptămâna Patimilor este cunoscută ca fiind ziua în care se citesc cele 12 Evanghelii şi se scoate Sfânta Cruce în naosul bisericii.
11:50
Un bărbat a fost imobilizat după o intervenţie în forţă a unei echipe de asalt din cadrul Poliţiei, după ce și-a agresat iubita, pe care a dat-o afară din casă, și a rămas în locuință cu cei doi copii ai lor, în vârstă de 4 luni.
11:50
Doi tineri au dat dovadă de inconștiență totală pe drumurile din Baia Mare. Unul dintre ei s-a urcat la volan și a condus cu o saltea legată de mașină, saltea pe care se afla celălalt tânăr.
11:50
Joia Mare are o semnificație importantă pentru credincioși. Este ziua în care a avut loc Cina cea de Taină.
11:50
Vom avea confirmarea că am acționat în direcția cea bună dacă tinerii noștri își vor creiona aspirațiile pentru viitorul lor aici, în România, iar cei care și-au ales deja un drum în afara granițelor țării își vor dori să revină acasă, spune premierul Marcel Ciolacu într-un mesaj de Ziua Tineretului.
11:50
Prețul carburanților în România, 2 mai 2024. Benzina s-a scumpit câte puţin în ultimele săptămâni, motorina s-a mai ieftinit, astfel că cei doi carburanţi au ajuns să aibă azi acelaşi preţ.
11:50
Un român s-a întors acasă de la muncă din străinătate și a găsit locuința goală. După ce a reclamat la poliție situația, anchetatorii au depistat că hoţul era chiar fratele acestuia.
11:50
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Bucureşti, a anunţat o parte din proiectele din programul de guvernare locală, în cazul în care va câştiga mandatul.
11:50
Fenomenul deepfake, al conținutului fals generat cu Inteligența Artificială, se profilează drept un pericol major înaintea alegerilor, în România și în toată lumea.
11:50
Telescopul spațial James Webb al NASA a surprins cele mai clare imagini în infraroșu până în prezent, ale unei porțiuni din nebuloasa "Cap de Cal", unul dintre cele mai bine definite obiecte din cerul nostru.
11:50
Cei care nu preferă carnea de miel, pot opta pentru drobul de pui pentru masa de Paşte. Această variantă este la fel de gustoasă ca cea de miel.
11:50
Administratorii sălilor de jocuri de noroc din localitățile cu mai puțin de 15 mii de locuitori au început să își închidă afacerile pe plan local.
11:50
Suntem în perioada sărbătorilor, iar la români, un Paște reușit implică neapărat și o masă bogată. Gospodinele se întrec în preparate tradiționale. Drob, sarmale, friptură de miel, aperitive, și la loc de cinste, desertul.
11:50
Fondatorul Companiei Altex, Alexandru Alexandrov a pierdut lupta cu boala cronică de care suferea.
11:50
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.