Misterul morții micuțului Emile se adâncește. Localnicii au o teorie înspăimântătoare cu privire la decesul copilului

StirileProtv.ro, 19 aprilie 2024 08:30

Misterul morții micuțului Emile Soleil se adâncește, localnicii fiind convinși că băiatul a fost ucis de lupi.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 15 minute
12:30
O familie din SUA s-a trezit fără aproape 10.000 de euro în contul lor bancar. Cuplul reușise să strângă banii pentru a-și lua casa la care visa, potrivit Yahoo News.
12:30
Deputatul Viorel Focşa este acuzat că şi-a agresat soţia, iar pe numele său a fost emis un ordin de protecţie.
Acum 30 minute
12:20
Cine sunt românii care ar putea avea pensii dublate. Până acum au fost cei mai defavorizați dintre beneficiari
Acum o oră
12:10
Cel mai mare avantaj pe care lumea modernă ni-l oferă este acela că avem posibilitatea de a găsi soluții pentru aproape orice problemă, mai ales atunci când vine vorba de aspectul estetic.
12:00
Guvernul Iranului a impus joi sancţiuni persoanelor fizice, instituţiilor şi companiilor din SUA şi Regatul Unit pentru "sprijinirea actelor teroriste ale Israelului" şi încălcări ale drepturilor omului referitoare la palestinienii din Gaza.
11:50
Statele Unite sunt numărul unu în lume în multe domenii, dar la trenuri foarte rapide stau prost. De ce nu au americanii TGV-uri.
11:50
Un avion de luptă F-16 Fighting Falcon s-a prăbuşit, marţi, într-un parc naţional din New Mexico, în sud-vestul Statelor Unite, au anunţat forţele aeriene americane, potrivit AFP.
11:50
Cinci persoane au murit, iar alte 18 au fost date dispărute în urma ploilor puternice care au lovit Rio Grande do Sul, în sudul Braziliei. 
11:50
Paul Auster, cunoscutul autor american, a murit la vârsta de 77 de ani, în urma unor complicații provocate de cancerul pulmonar. 
11:50
Un bărbat dintr-o comună din judeţul Gorj, care a fost plecat din ţară, şi-a găsit locuinţa aproape goală în momentul în care s-a întors. El a reclamat furtul la poliţie, primele date indicând că autorul este fratele mai mic al reclamantului. 
11:50
Un expert legist a publicat un nou raport privind moartea lui Diego Maradona. Contraexpertiza sa ar putea să schimbe complet perspectiva decesului idolului Argentinei. 
11:50
În plină ofensivă a forțelor Moscovei în Ucraina, ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a cerut, miercuri, suplimentarea şi accelerarea livrărilor de arme pentru operaţiunea militară din țara vecină, informează Reuters.
11:50
O familie din Mehedinți a făcut o descoperire înfiorătoare în dormitorul casei. S-a întâmplat în comuna Eşelniţa. 
11:50
Regele Charles al III-lea şi-a reluat, la Londra, activităţile publice, la trei luni după ce le-a întrerupt din cauza diagnosticului de cancer.  
11:50
Un studiu recent a arătat că o activitate atât de simplă, cum e urcatul scărilor, reduce considerabil riscul de mortalitate din cauza bolilor cardiovasculare. 
11:50
Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Capitalei, promite public faptul că, dacă va câștiga încă un mandat în fruntea administrației Bucureștiului, nu va încerca să-i fure scaunul lui Marcel Ciolacu de la șefia PSD, nici dacă el o va ruga asta.
11:50
Marte traversează zodia Berbec între 30 aprilie și 9 iunie 2024. Marte are o influență directă asupra vieții individuale și este un simbol al libertății, curajului și determinării.
11:50
Colegiul Medicilor din București a oferit primele concluzii cu privire la cazul celor 17 decese înregistrate la Spitalul „Sfântul Pantelimon” din capitală.
11:50
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, susține că principalul său rival în cursa electorală, Nicușor Dan, nu este cu adevărat un candidat ”de dreapta”, deoarece măsurile pe care le-a luat până acum ”nu au nicio legătură cu dreapta”.  
11:50
Miercuri sunt așteptate primele rezultate ale probelor ridicate de la fetița de 4 ani și bunica ei, care au murit în condiții neclare. Ar fi mâncat, spun apropiații, pește congelat făcut la grătar.
11:50
Greșeli în serie făcute de un șofer de 21 de ani din județul Suceava: s-a urcat băut la volan. A lovit mortal cu mașina un pieton de 26 de ani, apoi, speriat de consecințe, a fugit de la locul accidentului și s-a baricadat în casă.
11:50
Distracția de 1 Mai din Vama Veche a pornit cu emoții pentru tinerii care se aflau la răsăritul soarelui pe plajă. O tânără a fost cât pe ce să se înece.  
11:50
Decizie istorică în Statele Unite. Administrația Biden a decis să elimine o parte din restricțiile privind marijuana și să reclasifice canabisul pe o treaptă de risc inferioară.
11:50
La munte, cei mai harnici au încins deja grătarele. Turiștii care au plecat devreme din București au avut parte de un trafic lejer și acum se pregătesc de prânz, la iarbă verde.  
11:50
Traficul rutier este intens de 1 Mai, pe drumurile care duc spre punctele de frontieră ale țării. 
11:50
Jerry Seinfeld revine într-un lungmetraj, regizat tot de el. Joacă rolul principal în "Unfrosted" - "Decongelat", film care spune povestea unuia dintre cele mai populare produse de patiserie din Statele Unite.
11:50
Unul dintre cei mai căutați hackeri din Europa a fost condamnat la închisoare după ce încercat să șantajeze 33.000 de persoane ale căror documente din cadrul ședințelor de terapie le-a furat.
11:50
Brazilia îl omagiază, miercuri, pe legendarul său pilot de Formula 1 Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea sa, survenită la 1 mai 1994, în timpul unei curse pe circuitul de la Imola, în urma unei ieşiri în decor, relatează AFP.
11:50
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, îi ia apărarea șefului său de partid, Marcel Ciolacu, după ce acesta a spus că se simte jignit dacă este numit moldovean.
11:50
De ce să dai cu bicarbonat de sodiu pe geamuri. Trucul care te ajută la curățenie
11:50
O cunoscută alpinistă, Beth Rodden, în vârstă de 20 de ani pe atunci, a fost luată ostatică de Mișcarea Islamică din Uzbekistan, alături de iubitul ei, Tommy Caldwell, și alți doi alpiniști, în timpul unei expediții în Kârgâzstan, în 2000.
11:50
Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Capitalei, susține că afirmațiile făcute în trecut de primarul general Nicușor Dan, privind datoriile pe care le-a acumulat administrația Bucureștiului după mandatul său de edil, sunt ... neadevărate.
11:50
Revista Time prezintă, într-un material intitulat ”If he wins”, ambiţiile lui Donald Trump şi felul în care acesta vrea să reia controlul la Casa Albă în cazul unei victorii în alegerile prezidenţiale de la 5 noiembrie, un program care dă fiori.
11:50
O mamă și fiica ei au fost agresate fizic de fostul iubit al femeii, pe o stradă din Târgoviște, luni.
11:50
Moscova a anunțat, miercuri, că a lovit sediul de comandă al grupării Sud a armatei ucrainene, care se află în portul Odesa, unde Kievul a transmis mai devreme că un atac cu rachete a ucis trei persoane, notează Reuters.
11:50
O fată de 13 ani, cu cetățenie străină, a căzut de la etajul unui bloc din Sectorul 4, București, miercuri.
11:50
Un accident rutier soldat cu 4 victime s-a produs, miercuri, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Roman, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.
11:50
Istanbulul este în stare de asediu după violențele izbucnite la manifestațiile de 1 Mai. Sute de oameni au fost reţinuţi de forţele de ordine, relatează AFP.
11:50
Kievul a transmis că va începe să opereze cu avioanele de luptă F-16 mai curând de cât se preconiza. 
11:50
Doi cercetători din Marea Britanie au fost în expediție într-o regiune sudică a Thailandei în 2023, în speranța de a găsi specii noi de șerpi. În schimb, ei au avut surpriza de a descoperi o nouă specie, scrie Miami Herald. 
11:50
Un minor în vârstă de 16 ani a fost arestat preventiv pentru ultraj, fiind acuzat că ar fi agresat fizic pe o stradă din Medgidia un jandarm, pe care l-ar fi lovit cu pumnul în zona feţei.
11:50
Sebastian Burduja, candidat PNL la Primăria Capitalei, este încrezător în șansele sale în cursa pentru șefia PMB.
11:50
Atunci când ți se face rău în mașină, când ești pe mare sau în avion, înseamnă un simplu lucru: ai rău de mișcare.
11:50
Cel mai mare obiectiv industrial din România, noua Centrală de la Mintia, din Hunedoara, a primit acord de Mediu, anunţă Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului (ANPM).
11:50
Un român de 21 de ani a încercat să vândă o mașină cu probleme, dar cumpărătorul a murit în timpul tetsului vehicolului, în Germania. 
11:50
Un motociclist de 45 de ani din județul Bistrița-Năsăud, instructor auto, a fost lovit în plin de o maşină care ar fi intrat în depășire.
11:50
Declarația Unica 2024 este obligatorie pentru toate veniturile provenite din activități independente, precum și pentru veniturile din chirii, bursă, dobânzi, dividende sau din tranzacții cu criptomonede.
11:50
Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a vorbit despre situația ELCEN și a anunțat că vrea branșarea CET-urilor direct la magistralele Transgaz.  
11:50
Ziua de 1 Mai a început cu acorduri de fanfară pe ulițele unei localități din Alba.  
11:50
După aproape 12 ore de căutări, a fost depistat bărbatul care călăuzea un grup de migranţi să iasă ilegal din România. Acesta este cetăţean afgan şi are drept de şedere în România. El a fost capturat în Timişoara. 
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.