Fațada principală a clădirii fostei Burse din Copenhaga s-a prăbușit în urma incendiului. Momentul a fost filmat

StirileProtv.ro, 19 aprilie 2024 09:00

Faţada principală a fostei Burse din Copenhaga s-a prăbuşit la trei zile după ce clădirea a fost mistuită de un incendiu puternic.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 10 minute
15:20
Ucraina tocmai a primit al doilea sistem de apărare antiaeriană Skynex din partea Germaniei, ca parte a ultimului pachet de ajutor militar, a anunțat guvernul german la 29 aprilie.
Acum 30 minute
15:10
Candidatul republican la preşedinţia SUA, Donald Trump, a declarat că "a fost frumos de privit" raidul poliţiei din New York la o clădire a Universităţii Columbia ocupată de studenţi propalestinieni, informează Reuters.
15:00
Direcția Principală de Informații (HUR) din cadrul Ministerului ucrainean al Apărării a publicat o înregistrare video în care afirmă că Rusia ar putea da naștere unei catastrofe nucleare din cauza dronelor kamikaze, scrie Kyiv Independent.
15:00
O bătaie în care au fost implicaţi mai mulţi tineri a avut loc în Vama Veche, iar imaginile au apărut pe o reţea de socializare.
Acum o oră
14:50
O înregistrare video virală cu Robert de Niro strigând la demonstranţi, care a fost interpretată pe reţelele sociale ca fiind o manifestare de susţinere a Israelului, a fost de fapt o repetiţie pentru filmarea unui serial.
14:40
Emmanuel Macron a reiterat posibilitatea trimiterii de trupe occidentale pe teren în Ucraina, apreciind într-un interviu publicat joi de The Economist că va trebui să "ne punem problema" dacă Moscova "va reuşi să străpungă linia frontului".  
14:30
Statul Major al Forțelor Aeriene a transmis, la cererea Europei Libere, că în ultimii doi ani au fost identificate 16 incidente de securitate în apropierea bazelor aeriene din țară, legate de suspiciuni privind drone sau sisteme aeriene fără pilot. 
Acum 2 ore
14:20
14:10
Premiille pentru Leadership Distins ale Consiliului Atlantic din 2024 sunt denumite de mass-media "Oscarurile de la Washington".
14:00
Fugarul Prinţul Paul Phillipe al României a făcut o nouă cerere de eliberare pe cauţiune, în Malta, iar vineri se judecă această contestaţie la eliberarea pe cauţiune, au precizat surse judiciare.
14:00
În Statele Unite, una dintre cele mai vechi legi anti-avort a fost abrogată cu greu în Senatul statului Arizona.
13:50
Într-o lume care caută soluții durabile pentru provocările energetice, Rufy Roof Engineering se distinge prin oferirea unor sisteme inovatoare de montaj pentru panourile fotovoltaice.
13:50
Ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior din Ungaria, Péter Szijjártó, a precizat că NATO a trecut peste Linia Roșie, relatează portfolio.hu.
13:50
Succesul echipei lui Becali a fost comentat inclusiv în Africa de Sud, țara fundașului Siyabonga Ngezana (26 de ani). Apărătorul sud-african, om de bază la formația campioană, a vorbit într-un podcast la postul de radio Metro FM despre experiența sa în România. Ngezana, întrebat despre salariul la FCSB: „Nu primesc foarte mulți bani aici!” Siyabonga Ngezana a cucerit primul său trofeu din carieră. Fundașul a dezvăluit, în Africa de Sud, că perioada de acomodare în România a fost complicată. Prin...
13:40
Tânărul din Suceava care a lovit mortal cu mașina un pieton de 26 de ani, după ce s-a urcat băut la volan, a fost reținut. Procurorii i-au și percheziționat casa miercuri seară în căutarea unor probe utile în dosar.
13:40
Kremlinul a negat joi o acuzaţie formulată de SUA potrivit căreia forţele ruse din Ucraina au încălcat o interdicţie internaţională privind folosirea armelor chimice, transmite Reuters.
13:40
Copiii își doresc haine în care să se simtă confortabil și să se poată mișca liber, în timp ce părinții își doresc pentru cei mici îmbrăcăminte de calitate și versatilă, pentru ținute rapide și lejere în fiecare zi.
Acum 4 ore
13:20
Aproximativ 30 de persoane au fost rănite la o defilare de 1 Mai, în apropiere de oraşul german Freiburg im Breisgau (sud-vest), în urma răsturnării unui care participa la sărbătoarea muncii, a anunţat poliţia locală, relatează AFP.
12:30
O familie din SUA s-a trezit fără aproape 10.000 de euro în contul lor bancar. Cuplul reușise să strângă banii pentru a-și lua casa la care visa, potrivit Yahoo News.
12:30
Deputatul Viorel Focşa este acuzat că şi-a agresat soţia, iar pe numele său a fost emis un ordin de protecţie.
12:20
Cine sunt românii care ar putea avea pensii dublate. Până acum au fost cei mai defavorizați dintre beneficiari
12:10
Cel mai mare avantaj pe care lumea modernă ni-l oferă este acela că avem posibilitatea de a găsi soluții pentru aproape orice problemă, mai ales atunci când vine vorba de aspectul estetic.
12:00
Guvernul Iranului a impus joi sancţiuni persoanelor fizice, instituţiilor şi companiilor din SUA şi Regatul Unit pentru "sprijinirea actelor teroriste ale Israelului" şi încălcări ale drepturilor omului referitoare la palestinienii din Gaza.
11:50
Statele Unite sunt numărul unu în lume în multe domenii, dar la trenuri foarte rapide stau prost. De ce nu au americanii TGV-uri.
11:50
Un avion de luptă F-16 Fighting Falcon s-a prăbuşit, marţi, într-un parc naţional din New Mexico, în sud-vestul Statelor Unite, au anunţat forţele aeriene americane, potrivit AFP.
11:50
Cinci persoane au murit, iar alte 18 au fost date dispărute în urma ploilor puternice care au lovit Rio Grande do Sul, în sudul Braziliei. 
11:50
Paul Auster, cunoscutul autor american, a murit la vârsta de 77 de ani, în urma unor complicații provocate de cancerul pulmonar. 
11:50
Un bărbat dintr-o comună din judeţul Gorj, care a fost plecat din ţară, şi-a găsit locuinţa aproape goală în momentul în care s-a întors. El a reclamat furtul la poliţie, primele date indicând că autorul este fratele mai mic al reclamantului. 
11:50
Un expert legist a publicat un nou raport privind moartea lui Diego Maradona. Contraexpertiza sa ar putea să schimbe complet perspectiva decesului idolului Argentinei. 
11:50
În plină ofensivă a forțelor Moscovei în Ucraina, ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a cerut, miercuri, suplimentarea şi accelerarea livrărilor de arme pentru operaţiunea militară din țara vecină, informează Reuters.
11:50
O familie din Mehedinți a făcut o descoperire înfiorătoare în dormitorul casei. S-a întâmplat în comuna Eşelniţa. 
11:50
Regele Charles al III-lea şi-a reluat, la Londra, activităţile publice, la trei luni după ce le-a întrerupt din cauza diagnosticului de cancer.  
11:50
Un studiu recent a arătat că o activitate atât de simplă, cum e urcatul scărilor, reduce considerabil riscul de mortalitate din cauza bolilor cardiovasculare. 
11:50
Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Capitalei, promite public faptul că, dacă va câștiga încă un mandat în fruntea administrației Bucureștiului, nu va încerca să-i fure scaunul lui Marcel Ciolacu de la șefia PSD, nici dacă el o va ruga asta.
11:50
Marte traversează zodia Berbec între 30 aprilie și 9 iunie 2024. Marte are o influență directă asupra vieții individuale și este un simbol al libertății, curajului și determinării.
11:50
Colegiul Medicilor din București a oferit primele concluzii cu privire la cazul celor 17 decese înregistrate la Spitalul „Sfântul Pantelimon” din capitală.
11:50
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, susține că principalul său rival în cursa electorală, Nicușor Dan, nu este cu adevărat un candidat ”de dreapta”, deoarece măsurile pe care le-a luat până acum ”nu au nicio legătură cu dreapta”.  
11:50
Miercuri sunt așteptate primele rezultate ale probelor ridicate de la fetița de 4 ani și bunica ei, care au murit în condiții neclare. Ar fi mâncat, spun apropiații, pește congelat făcut la grătar.
11:50
Greșeli în serie făcute de un șofer de 21 de ani din județul Suceava: s-a urcat băut la volan. A lovit mortal cu mașina un pieton de 26 de ani, apoi, speriat de consecințe, a fugit de la locul accidentului și s-a baricadat în casă.
11:50
Distracția de 1 Mai din Vama Veche a pornit cu emoții pentru tinerii care se aflau la răsăritul soarelui pe plajă. O tânără a fost cât pe ce să se înece.  
11:50
Decizie istorică în Statele Unite. Administrația Biden a decis să elimine o parte din restricțiile privind marijuana și să reclasifice canabisul pe o treaptă de risc inferioară.
11:50
La munte, cei mai harnici au încins deja grătarele. Turiștii care au plecat devreme din București au avut parte de un trafic lejer și acum se pregătesc de prânz, la iarbă verde.  
11:50
Traficul rutier este intens de 1 Mai, pe drumurile care duc spre punctele de frontieră ale țării. 
11:50
Jerry Seinfeld revine într-un lungmetraj, regizat tot de el. Joacă rolul principal în "Unfrosted" - "Decongelat", film care spune povestea unuia dintre cele mai populare produse de patiserie din Statele Unite.
11:50
Unul dintre cei mai căutați hackeri din Europa a fost condamnat la închisoare după ce încercat să șantajeze 33.000 de persoane ale căror documente din cadrul ședințelor de terapie le-a furat.
11:50
Brazilia îl omagiază, miercuri, pe legendarul său pilot de Formula 1 Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea sa, survenită la 1 mai 1994, în timpul unei curse pe circuitul de la Imola, în urma unei ieşiri în decor, relatează AFP.
11:50
Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, îi ia apărarea șefului său de partid, Marcel Ciolacu, după ce acesta a spus că se simte jignit dacă este numit moldovean.
11:50
De ce să dai cu bicarbonat de sodiu pe geamuri. Trucul care te ajută la curățenie
11:50
O cunoscută alpinistă, Beth Rodden, în vârstă de 20 de ani pe atunci, a fost luată ostatică de Mișcarea Islamică din Uzbekistan, alături de iubitul ei, Tommy Caldwell, și alți doi alpiniști, în timpul unei expediții în Kârgâzstan, în 2000.
11:50
Gabriela Firea, candidat PSD la Primăria Capitalei, susține că afirmațiile făcute în trecut de primarul general Nicușor Dan, privind datoriile pe care le-a acumulat administrația Bucureștiului după mandatul său de edil, sunt ... neadevărate.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.