Doi tineri ucraineni care au trecut graniţa în România prin munți au fost găsiți de un localnic, epuizați și în hipotermie

StirileProtv.ro, 23 aprilie 2024 23:20

Doi tineri ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului au fost descoperiţi de un localnic din comuna Poienile de sub Munte, a informat, marţi seara, directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Maramureş, Dan Benga.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
11:00
Mărirea arsenalului de rachete al Rusiei ar trebui să fie un obiectiv strategic al țării, afirmă un diplomat rus. Se estimează în 2024 o producție de armamament de artileri mai mult decât cele 32 de state NAO împreună.
Acum 15 minute
10:50
Personalul militar rus a fost condamnat pentru 116 crime în 2023, a raportat Mediazona, un site de știri local.
Acum 30 minute
10:40
Pentru prima dată de când liderul Kim Jong Un a preluat puterea în 2011, nord-coreenilor li s-a cerut să depună jurăminte de credinţă de ziua sa de naştere, a declarat un institut de cercetare sud-coreean, relatează Reuters. 
Acum o oră
10:30
Un cuplu de români a fost arestat în Catania după ce au maltrat-o și violat-o pe badanta lor moldoveancă, agresiunile sexuale fiind filmate cu telefonul de soție.
10:10
Pasagerii aflaţi în Gara de Nord au posibilitatea de a afla toate informaţiile necesare continuării călătoriei în Bucureşti, prin intermediul panourilor digitale amplasate atât în zona Biroului de Informaţii, cât şi la fiecare ieşire.
Acum 2 ore
10:00
Peste 700 de copii, majoritatea nou-născuți, cu boli grave sau rare au fost transportați în ultimii 4 ani cu avioane private în Franța, Spania, Turcia, Israel sau Africa de Sud. 
09:40
Un bărbat a fost transportat la spital în urma unei agresiuni grave într-o parcare din localitatea nord-irlandeză Bushmills, în primele ore ale dimineţii de duminică. 
09:10
Klaus Iohannis a plecat luni într-o vizită în SUA, scrie BoardingPass, site specializat în știri din aviație. Președintele a folosit același avion de lux cu care a mai fost anul trecut în Africa și Coreea de Sud.
09:10
Dacă v-au rămas ouă fierte de la Paște și nu știți cum să le folosiți, vă dăm noi o idee. Salata orientală este varianta perfectă. Explicăm imediat la „Doctor de bine”.
Acum 4 ore
09:00
Într-o lume tot mai digitalizată, o cafenea din Amsterdam își invită clienții să se deconecteze total de la noile tehnologii.
08:50
Cum au învățat jurnaliștii din Ucraina că sunt într-un ”maraton, nu sprint” după invazia rusă.
08:40
Guvernul premierului Benjamin Netanyahu e în război și cu televiziunea de știri Al Jazeera. Postul TV este de ieri interzis în Israel.
08:40
Trei soldaţi israelieni au fost ucişi şi 12 răniţi duminică de rachete lansate de aripa armată a Hamas în jurul Kerem Shalom, principalul punct de trecere a frontierei pentru ajutorul umanitar din Israel spre Fâşia Gaza.
08:30
Un pacient cu accident vascular cerebral a fost salvat de medicii de la Spitalul Județean Suceava, după ce a fost trimis aici cu un elicopter SMURD de către doctorii din centrul universitar Cluj.
08:20
Românii care petrec vacanța de Paște în Grecia nu pierd timpul deloc. Savurează cele mai gustoase preparate din pește, fructe de mare sau carne de miel.
08:10
Un incendiu a izbucnit ieri în Piața Rahova din Capitală, la Economat - unul dintre magazinele cu alimente ieftine, pentru cei fără posibilități.
08:10
Mașina unui bărbat din Maramureș a luat foc după ce a lovit poarta unui restaurant de la marginea Drumului Național 18, în localitatea Baia Sprie. 
08:10
În prima zi de Paște, într-un sat din Mureș e sărbătorit cel mai harnic agricultor.
08:10
Actorul Will Ferrell s-a alăturat echipei engleze Leeds United în calitate de acţionar minoritar, relatează The Athletic. 
08:10
08:00
Un bărbat de 41 de ani care se plimba cu motocicleta pe faleză, în Galați, a murit după ce s-a zdrobit de o mașină. 
07:50
Au trecut de la bucuria sărbătorilor la groază, în doar câteva clipe. Vorbim despre semeni de-ai noștri care și-au văzut locuințele mistuite de flăcări, în prima zi de Paște.
07:50
În mai multe zone din țară, prima zi de Paște a adus și vreme rea. De la amiază până spre seară - când oamenii plecau acasă, de la grătare sau rude - a fost rupere de nori. 
07:40
O ambulanță în misiune a fost grav avariată, la Drobeta Turnu Severin, de o șoferiță neatentă.
07:30
Jair Bolsonaro, fostul președinte al Braziliei, a fost internat în spital cu o infecție a pielii. Bolsonaro și-a făcut singur public diagnosticul, precizând că nu se simte tocmai bine.
07:30
Astăzi vremea devine mai caldă decât în mod obișnuit la această dată.
07:20
Agenţiile europene de informaţii şi-au avertizat guvernele că Rusia plănuieşte acte violente de sabotaj pe întreg continentul, informează Financial Times.
07:20
Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a insistat la sfârşitul săptămânii că "nicio presiune internaţională" nu va împiedica Israelul "să se apere", notează AFP.
Acum 24 ore
21:50
Donald Trump a comparat administraţia preşedintelui Joe Biden cu poliţia secretă a Germaniei naziste, remarci făcute sâmbătă la un eveniment privat cu donatori, relatează NBC News.
21:30
Lumânările parfumate încep să aibă din ce în ce mai multă popularitate în România. Dacă te gândești să îți deschizi o afacere cu lumânări parfumate în România ar trebui să știi cum și de unde să începi.
21:20
O femeie a murit şi alte 17 persoane au fost rănite în urma atacurilor ruşilor din Duminica Paştelui, în oraşul ucrainean Harkiv şi în regiune, au declarat oficiali regionali, potrivit Reuters.
21:10
O viitură puternică s-a format, duminică seară, în localitatea Vâlcăneşti, judeţul Prahova, unde, în urma unei ploi torenţiale, apele pârâului Sărata au ieşit din matcă.
21:00
Horoscop 6 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Și azi e sărbătoare, a doua zi de Paște și suntem cu sufletul deschis, dornici să-i facem fericiți pe cei din jurul nostru și o să petrecem și azi pe cinste.
20:40
Şeful serviciilor de informaţii americane, William Burns, este aşteptat să se întâlnească la Doha cu premierul Qatarului pentru a discuta despre negocieri indirecte între Israel şi Hamas, a declarat pentru AFP o sursă apropiată discuţiilor.
20:20
Să câștigi la loto presupune o combinație de noroc și vise, dar pentru un bărbat din Carolina de Nord, se pare că visul surorii sale a fost cel care a prevestit câștigul de peste 830.000 de dolari. 
20:20
Un caz șocant a avut loc în Irlanda de Nord. Un tânăr a fost găsit de polițiști răstignit pe un gard, într-o parcare în care două autoutilitare au fost incendiate.
20:00
Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică seara un cod portocaliu de vreme severă pentru mai multe localități din județul Prahova.
19:50
Rihanna a apărut pe străzile din New York cu un nou look îndrăzneț așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme, înainte de Met Gala.
19:50
E tot mai greu de găsit ceva nou sub soare, chiar și pentru cei care își permit orice le trece prin cap. Și totuși, o companie americană, botezată nimerit Bark Air, vine totuși cu o găselniță pentru nișa milionarilor iubitori de animale.
19:50
România, te iubesc! Emisiunea integrală din 5 mai 2024
19:30
Leguma care te ajută să slăbești în timp record. O poți adăuga în preparatele zilnice
19:30
Noaptea de Înviere a fost una plină de încercări pentru pompieri și forțele de ordine. În Vaslui, o bunică de 85 de ani a fost zdrobită de o mașină, în timp ce mergea spre biserică.
19:20
Ne bucurăm cu toții de sărbătoarea luminii și a speranței, cea care ne dă an de an puterea să credem că oricât ar fi răul de mare în lume, binele până la urmă tot va triumfa.
19:20
Paștele este despre familie și despre darul uriaș de a sta cu ai tăi, la masă, în această zi din an. Să îți lauzi mama care a trebăluit toată săptămâna, să ciocnești un pahar cu tata și cu unchii, să-ți revezi verișorii.
19:20
Noaptea Învierii a fost trăită cu emoție și de românii plecați în Grecia de Paște. Doar în Thassos, sunt peste 10.000. Lumina Sfântă a ajuns și acolo, dar cu întârziere.
19:20
Ce putea fi mai plăcut decât să stai la aer curat şi să te bucuri de sărbătoare. Asta s-a întâmplat duminică la munte, unde mulţi s-au pregătit doar cu poftă şi hainele largi pentru că de bunătăţi s-au preocupat gazdele lor.
19:20
Papa Francisc a invocat bucuria şi pacea într-un mesaj transmis credincioşilor care sărbătoresc Paştele duminica aceasta.
19:20
În zonele istorice, cum este Bucovina turiștii străini au fost pur și simplu fascinați, după ce au fost primiți cu bunătăți gătite molcom, de se topeau în gură.
19:20
Mii de maghiari au protestat împotriva premierului naţionalist Viktor Orban, duminică, în cadrul unui miting organizat cu câteva săptămâni înainte de alegerile europarlamentare şi locale de la începutul lunii iunie, relatează Reuters.
19:20
Miile de români care petrec Paștele pe litoral au noroc de o vreme superbă, mese festive și petreceri cu muzică live.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.