Mircea Geoană, candidat la prezidențiale în 2024? "Sunt tot mai aproape de o decizie"

Antena3, 23 aprilie 2024 23:40

Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, a vorbit despre posibila sa candidatură la prezidenţiale. "Sunt tot mai aproape de o decizie", a spus el la Antena 3 CNN.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 2 ore
23:30
Război în Ucraina, ziua 803. Cinci rachete rusești de artilerie grea au lovit o centrală electrică din regiunea Donețk.
23:20
Gabriela Firea, candidatul din partea PSD, la Primăria Generală a Bucureștiului, a găzduit echipa Antena 3 CNN, acasă, în prima zi de Paște.
Acum 4 ore
22:50
Un incendiu a izbucnit în Piaţa Rahova din Bucureşti, iar pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale.
22:30
Echipa feminină de gimnastică a României a ocupat locul 4 la Campionatul European de Gimnastică de la Rimini, în timp ce Sabrina Maneca Voinea a reuşit să câştige două medalii de argint la bârnă şi sol.
22:20
Un raport al Comisiei Europene, cu informaţii obţinute de la 600.000 de maşini, arată că motoarele Plug-in hybrid (PHEV) consumă cu până la 4 litri/100 km în plus faţă de datele oficiale.
Acum 6 ore
20:50
Natura s-a dezlănţuit în comuna Vâlcăneşti din judeţul Prahova, acolo unde fenomenele meteo extreme au adus ploi torenţiale, grindină şi inundaţii. Oamenii au rămas blocaţi în case, iar mai multe maşini au fost luate de viitură.
20:40
Incendiu puternic la două case din Valea Moldovei, judeţul Suceava, chiar în ziua de Paşte. Una dintre locuinţe s-a transformat în scrum.
19:30
O tânără în vârstă de 16 ani a fost înjunghiată de tatăl iubitului ei, în ziua de Paște. Bărbatul s-a dus apoi în cimitir să își pună capăt zilelor. Polițiștii au intervenit la timp pentru a-l salva.
19:10
Au fost clipe de groază într-un autobuz din Constanța în prima zi de Paște. Un tânăr, cel mai probabil aflat sub influenţa substanţelor interzise, a făcut scandal și doar oamenii legii au reușit să îl calmeze.
Acum 8 ore
18:10
Potrivit specialiștilor, ne putem bucura de masa de Paște fără să avem grija kilogramelor în plus, însă doar dacă respectăm câteva reguli simple.
18:10
Max Verstappen de la Red Bull a obținut pole position-ul pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami. În prima linie, lângă el, se va afla Charles Leclerc de la Ferrari, care a ratat cea mai mare parte a antrenamentelor după un derapaj.
18:00
Un român din Italia și-a pierdut antebrațul, după ce a încercat să arunce în aer seiful unei bănci. Bărbatul se află la spital și este păzit de carabinieri.
17:50
Când totul merge bine, nu ne gândim niciodată că viața ar putea lua o altă turnură. Însă când asta se întâmplă, ne simțim dărâmați și credem că nu vom mai putea reveni la starea anterioară.
17:20
A murit Bernard Hill, actorul britanic cunoscut pentru rolurile căpitanului Smith din filmul Titanic şi regele Theoden din trilogia Stăpânul Inelelor.
17:10
Cristian Laurenţiu Jalbă, un poliţist de la Serviciul de Acţiuni Speciale Galaţi, a murit într-un teribil accident de motocicletă pe faleza din oraş.
Acum 12 ore
16:50
Cristian Popescu Piedone, preşedintele executiv al PUSL şi candidat la Primăria Bucureşti, a transmis un mesaj pentru români cu ocazia Paștelui.
16:30
Meteorologii ANM au emis o avertizare meteo nowcasting de ploi și vijelii, valabilă în mai multe județe din țară. Sunt anunțate descărcări electrice și grindină.
16:10
Masa de Paște este un prilej de bucurie pentru majoritatea românilor, în special pentru cei care au respectat Postul Paștelui. Nu și pentru cei care fac excese însă. Cu toate acestea, există un aliment pe care, dacă îl consumăm imediat după masă, vom avea o digestie bună și vom scăpa de simptomele neplăcute precum balonare sau stare de greață.
16:00
Mai multe județe din România au intrat sub Cod portocaliu și Cod galben de ploi, ce vizează fenomene meteo precum descărcări electrice, intensificări ale vântului și grindină.
15:50
Părintele Constantin Necula a împărtășit din înțelepciunea sa profundă, despre timp, rugăciune și importanța înțelegerii lui Iisus Hristos în viața noastră, în cadrul emisiunii De-a Viața Ascunselea cu Florentina Fântânaru, de la Antena 3 CNN.
15:40
O ambulanță a luat foc în timp ce transporta o pacientă la spital. Pompierii din Mureș au încercat fără succes să stingă focul.
15:20
Mulți bucureșteni își petrec ziua de Paște în stil modern și își fac cumpărăturile la singurul mall deschis duminică în Capitală.
15:10
Horoscop 6 mai 2024. Taurii au de luat decizii, astăzi, iar Peștii primesc un impuls în viața amoroasă.
15:10
Compania Hidroelectrica a anunțat că va majora ușor prețul la energia electrică, pentru o anumită categorie de consumatori români.
14:50
Un bărbat a furat o bancă din fața unei clinici veterinare din Cluj-Napoca. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar reprezentanții clinicii au transmis un mesaj pentru hoț.
14:40
Există oameni care au lăsat de bunăvoie civilizația și confortul orașului pentru a-si dedica restul vieții Domnului și pentru a-și găsi liniștea.
14:20
Un bărbat a murit după ce s-a izbit violent de poarta Casei Albe din Washington DC, a transmis poliția locală.
14:10
România are a treia cea mai mică speranță de viață din Uniunea Europeană, potrivit Eurostat, de 76,6 ani. Asta înseamnă că un român cotizează la pensie 35 de ani și primește bani doar pentru 11 ani și 6 luni.
13:50
Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident grav, în prima zi de Paște, în localitatea Sărmașu din județul Mureș.
13:40
În contextul sărbătorilor pascale, starețul Schitului Darvari din București, Arsenie Irimiea, a adus în discuție relevanța Învierii Mântuitorului Hristos pentru tineret.
13:20
Două orașe din Europa au decis ca minorii sub 13 ani să nu mai aibă voie să iasă afară din casă după ora 11 seara. În cazul în care o vor face, părinții lor vor primi amendă.
13:10
În prima zi de Paște, credincioșii se întorc în biserici pentru a participa la Învierea Mică. Preotul Gabriel Cazacu a vorbit despre semnificația acestei slujbe, în direct, la Antena 3 CNN.
12:50
O biserică din județul Alba s-a făcut scrum în ziua de Paște.
12:40
La o fermă din Vestul României a fost adus cel mai puternic utilaj agricol din lume, numit "Gigantul".
12:20
În ultimii ani, în România, incidența bolilor grave a crescut extrem de mult, indiferent de vârstă.
12:10
În prima zi de Paște, românii din mai multe zone ale țării respectă o serie de tradiţii și obiceiuri, unele fiind moștenite din generație în generație.
Acum 24 ore
11:50
Cornel Dinicu, patronul de la Ferma Dacilor, face picnic de Paște în locul unde opt oameni au ars de vii.
11:40
Sărbătoarea Învierii Domnului simbolizează trecerea prin jertfă spre Lumina Învierii, depășirea suferințelor și speranța vieții veșnice, spune, în prima zi de Paște, premierul Marcel Ciolacu.
11:20
Sunt controale la sânge pe litoral după numărul record de dosare penale. Polițiștii sunt in alertă, după ce zeci de tineri au fost prinși cu droguri la festivalul de muzică electronică din Mamaia.
11:10
Un bărbat de 38 de ani a murit, duminică, în prima zi de Paște, după ce a pătruns pe calea ferată dintre localitățile sibiene Ruși și Șeica Mare, deși semaforul instalat la trecere era roșu.
10:40
A fost o noapte importantă şi pentru credincioşii greci. Catedrala din capitala insulei Creta a fost neîncăpătoare la slujba de Înviere. Sute de oameni au venit la biserică să primească Lumina Sfântă adusă de la Ierusalim. Pentru creştinii ortodocşi greci, Paştele reprezintă cea mai mare sărbătoare religioasă din an.
10:30
Un motor de căutare bazat pe inteligența artificială generativă a Open AI ar putea fi lansat în orice moment. A fost creat domeniul search.chatgpt.com.
10:20
Un incendiu puternic s-a produs într-un apartament situat la etajul 12, într-un bloc din Sectorul 4 al Capitalei.
10:10
Paștele este sărbătorit în multe țări prin obiceiuri păstrate de secole la care participă întreaga comunitatea.
09:40
O şoferiţă nervoasă a vrut să-şi facă singură dreptate în trafic, la Constanța. Momentul a fost filmat de un martor.
09:30
Timpul parcă s-a oprit în loc pe străzile din Centrul Vechi al Bucureștiului, când zeci de credincioși, preoți și călugărițe, au defilat, în sunet de toacă, printre terase și cluburi, în noaptea de Înviere.
09:10
Pe litoral, Lumina Sfântă de Paște a fost adusă cu barca la Constanța, de pe mare, de ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, care a acostat cu o barcă în portul Tomis. Mii de oameni s-au înghesuit să ia lumină. De pe malul apei, Teodosie a plecat într-o procesiune cu un sobor de preoți și cu sute de localnici și turiști.
09:00
O femeie de 84 de ani dintr-un sat din Vaslui, a murit după ce a fost spulberată de o mașină, chiar în momentul în care se îndrepta spre slujba de Înviere.
08:50
Ziua mondială a râsului este celebrată, anual, în prima duminică a lunii mai. În 2024, această zi este marcată la 5 mai.
08:40
La Patriarhia Romana, slujba a fost oficiata de Preafericitul Patriarh Daniel. Au fost prezenți mii de oameni, dar nu la fel de multi ca in anii anteriori.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.