Gafa anului în fotbal. Crainicul a anunțat promovarea, iar fanii au invadat terenul... degeaba

Adevarul (Romania), 5 mai 2024 10:45

A dat vina pe conexiunea proastă de internet.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Adevarul (Romania)

Acum o oră
02:00
Unsprezece persoane din cei 20 de membri ai echipajului unui trauler sud-african sunt daţi dispăruţi după ce nava lor s-a scufundat în Atlanticul de Sud la 30 de mile marine de Capul Bunei Speranţe, au anunţat sâmbătă serviciile de salvare maritimă
Acum 2 ore
01:00
CSA Steaua Bucureşti a câștigat al 20-lea titlu de campioană naţională la polo pe apă, după ce a întrecut-o pe rivala CS Dinamo Bucureşti cu scorul de 13-8 (4-4, 4-1, 3-1, 2-2), sâmbătă, în Bazinul Dinamo- „Tolea Grinţescu”, în al patrulea meci al finalei Superligii Naţionale masculine
Acum 4 ore
00:15
Pe 19 mai 1535, exploratorul francez Jacques Cartier se întorcea în America de Nord. În 1962 Marilyn Monroe cântă celebrul „Happy Birthday, Mr President” în onoarea lui John F. Kennedy, iar la exact 32 de ani distanță murea Jacqueline Kennedy Onassis.
00:00
Un număr de aproximatv 6.200 de persoane s-au adunat sâmbătă la Berlin pentru a-şi arăta sprijinul faţă de palestinieni şi a marca Ziua Nakba (Ziua catastrofei), a transmis poliţia germană
18 mai 2024
23:15
Mariana Frunză din Galați consiliază oameni cu vise și pasiuni, dar și antreprenori la început de drum pentru a deschide sau dezvolta firme. Îi trezește pe mulți la realitate, iar pe ceilalți îi ghidează pentru ca business-urile lor finanțate cu bani europeni să devină afaceri de succes.
23:15
Acum 6 ore
22:45
Șase rețete românești apar printre cele mai apreciate din lume, conform unui top întocmit de un cunoscut site cu specific culinar, Taste Atlas, gândit ca o hartă a gastronomiei mondiale.
22:30
Postarea în care un bărbat a dezvăluit că prietenul său văduv a aflat că ai săi copii, rămași doar în grija sa, nu sunt de fapt ai lui, a devenit virală pe Facebook.
22:15
Vacanțele din țări exotice din Asia oferă printre „experiențele de neratat” și mâncatul în stradă. Dacă unii turiști români spun că este „un păcat capital” să nu încerci, alții au rămas cu amintiri neplăcute.
21:30
Adrian Mihălcioiu, liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor, are o ipoteză cu privire la motivul care a dus la scufundarea, sâmbătă dimineaţă, a navei sub pavilionul Tanzaniei în Marea Neagră, în apropiere de Sfântu Gheorghe.
21:30
Lipsa de forță de luptă cu care se confruntă Ucraina a atins un punct critic, iar poziția sa pe câmpul de luptă în ultimele săptămâni s-a înrăutățit considerabil, pe măsură ce Rusia și-a accelerat ofensiva pentru a profita de întârzierile în transporturile de arme americane, relatează NYT.
21:15
Ascensiunea „meteorică” a senzației britanice de tenis, Emma Raducanu, a fost mai mult decât remarcabilă. Cu toate acestea, scăderea recentă a formei sale a ridicat întrebări.
Acum 8 ore
20:45
Specialiştii oftalmologi sunt extrem de îngrijoraţi de faptul că o procedură folosită în mod normal pentru eliminarea unor cicatrici de pe cornee sau pentru irisul format incomplet este promovată tot mai insistent pe reţelele sociale ca fiind ultima modă în materie de operaţii estetice.
20:30
Călătoria de unul singur poate fi o experiență plină de satisfacții, oferindu-vă libertatea de a explora în ritmul propriu un teritoriu necunoscut și de a vă conecta cu o nouă cultură. Cu toate acestea, alegerea destinației potrivite poate fi o provocare.
20:00
Strâmtorat în privința banilor și rămas fără loc de muncă pe salariu minim, refugiatul ucrainean Maxim Leha, pe atunci în vârstă de 22 de ani, tocmai găsise o nouă modalitate de a-și face rostul în Polonia, noua lui casă.
19:45
Susan Elizabeth Earle, o cunoscută antreprenoare britanică în domeniul frumuseții, a vorbit despre cum și-a găsit noua dragoste pe un site online. În vârstă de 61 de ani, Liz Earle sărbătorește aniversarea cu un bărbat cu 17 ani mai mic decât ea.
19:30
Jucătoarea română de tenis Gabriela Ruse a ratat calificarea în finala turneului Trophee Clarins (WTA 125), de la Paris, dotat cu premii totale de 100.000 de euro, după ce a fost învinsă de americanca Emma Navarro, cu 6-0, 6-2.
19:15
O acțiune amplă de verificare a fost desfășurată de polițiștii de la Transporturi la nivel național, vizând menținerea ordinii și siguranței publice în domeniul feroviar. Sute de trenuri și gări au fost controlate, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate amenzi de peste 70.000 de lei.
Acum 12 ore
18:45
După ce tonul a fost dat în mai multe ţări europene, unde multe cafenele au impus reguli în ceea ce priveşte utilizarea laptopului sau chiar au restricţionat accesul la wifi, ideea a câştigat tot mai mult teren şi în România.
18:30
O anchetatoare care lucrează doar pentru femei a dezvăluit ce strategie aplică pentru prinderea unui bărbat infidel. Verificarea include anumite aplicații de pe telefonul lor, fișiere de pe computerul lor și modul în care folosesc căutarea Google.
18:15
Muzicianul Florin Croitoru, care a împlinit 55 de ani, afirmă că nu face compromisuri artistice și că un violonist nu trebuie să-și facă un titlu de glorie din instrumentul pe care îl deține, pentru că „o vioară nu cântă singură”.
18:00
Un elicopter IAR 330 Puma, din dotarea Forțelor Aeriene Române, execută sâmbătă, 18 mai 2024, o misiune de căutare pe mare a posibililor supraviețuitori ai echipajului navei scufundate în Marea Neagră. Trei marinari sunt dați dispăruți.
17:30
Va vorbi Donald Trump în fața membrilor entuziaști ai NRA, poate ce mai importantă forță de lobby din SUA și care, milioanele sale de membri, formează o bază electorală solidă și fervent entuziastă în susținerea candidatului republican, acum mereu mai aproape de reveni
17:30
Dacă „te simți mereu răcit”, tușești, îți simți „simți capul greu”, nasul e mereu înfundat și el, este posibil să fie o alergie. Ai putea crede că doar polenul îți cauzează suferința, dar și alte substanțe pot fi implicate, susțin alergologii.
17:15
Jucătoarea britanică de origine română, Emma Răducanu, a criticat, recent, diferențele majore între câștigurile pe care le obțin femeile din tenis, față de omologii lor, bărbații.
17:00
Un cuplu britanic se află în război cu vecina lor, despre care spun că le-a făcut „viața un iad timp de 23 de ani”. Ei au reclamat Poliției că vecina lor păstrează o grădină neîngrijită, cu multe frunze care ajung pe aleea lor.
16:45
În cadrul Congresului Studenţilor din România, care a avut loc la Palatul Parlamentului, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, le-a vorbit tinerilor, printre altele, despre deficienţele sistemului de vot din România.
16:30
Festivalul Internațional Babel, un punct de reper în calendarul cultural al României, își va deschide din nou porțile la Târgoviște pentru a 12-a ediție, care se va desfășura între 10 și 16 iunie 2024.
16:30
Un vâlcean care a vrut să-și omoare tatăl și fratele cu mașina, la finele anului 2022, a fost condamnat definitiv și a ajuns vineri, 17 mai 2024, în spatele gratiilor pentru tentativă de omor.
16:30
Oamenii au stat la coadă zeci de minute pentru a se fotografia alături de Cupa României la fotbal, după ce trofeul a fost expus în Casa de cultură din Hunedoara.
16:15
Noul terminal de pasageri al Aeroportului Internațional Oradea, în care s-au investit 40 de milioane de euro din fonduri europene, a fost dat în funcțiune sâmbătă, după un an și jumătate de lucrări.
16:00
Perechea româno-chineză Monica Niculescu/Lin Zhu a fost învinsă de cuplul Asia Muhammad (SUA)/Aldila Sutjiadi (Indonezia) cu scorul de 7-6 (7/3), 4-6, 11-9, sâmbătă, 18 mai 2024, în finala de dublu a turneului de tenis Trophee Clarins (WTA 125), de la Paris.
16:00
După ani de zile în care China a fost principalul partener comercial al Germaniei, se pare că, pe măsură ce avansează anul, SUA pare să preia discret acest loc fruntaș, transmite CNBC.
16:00
Parastasul Piraților Nepomeniți din Sulina (Tulcea) este evenimentul care a adus, în acest sfârșit de săptămână, mii de oameni în locul unde Dunărea întâlnește Marea Neagră.
16:00
La începutul lunii martie, Gaşca Zurli a fost la un pas să dispară, după ce Vero Căliman (Fetița Zurli), Ionuț Varodi (Bucătărașul Lulu) și Răzvan Marina (Truli), trei dintre membrii de bază ai echipei, şi-au înaintat demisiile, ca urmare a unor „acțiuni neprietenoase”, cum s-a exprimat unul dintre
15:45
Scandal în Poliția de Frontieră. Un șef este anchetat într-un dosar penal pentru infracțiuni sexuale cu minori, iar cazul este anchetat de Parchet. Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a dispus verificări în regim de urgență.
15:45
Compania de Transport Public din Cluj-Napoca va asigura transportul până după miezul nopții cu ocazia Nopții Muzeelor (18 mai 2024). Patru importante muzee clujene nu participă la eveniment în semn de protest.
15:30
Aproape zece mii de persoane au fost constrânse să-şi părăsească locuinţele din regiunea Harkov, în nord-estul Ucrainei, în urma unor atacuri terestre ale forţelor armate ruse, relatează AFP.
15:30
După ce au făcut o echipă care s-a bucurat de aprecierea spectatorilor la America Express, Alexia și Aris Eram apar din nou împreună într-o altă emisiune realizată de Antena 1, în care trebuie să facă faţă unei altfel de provocări.
15:15
Gameloft, unul dintre cei mai mari producători de jocuri video din lume, a anunțat că renunță la filiala din Cluj. Criza internațională din domeniul IT se simte din ce în ce mai mult și în România. în contextul în care lunile trecute, NTT Data a fost nevoită să recurgă la concedieri.
15:15
Un expert în dependență a dezvăluit care este semnul că persoană ar putea fi un alcoolic funcțional și poate fi observat cu ușurință. „Va găsi inevitabil o scuză pentru a continua să bea”, susține specialistul.
15:15
Problemele legate de vize și răcirea pieței muncii sunt cele mai recente obstacole în calea obținerii și menținerii unui loc de muncă pentru refugiații ucraineni.
14:45
În ultimii ani, produsele marcă proprie au câștigat teren în rândul consumatorilor români, devenind o prezență tot mai frecventă nu doar în magazine, ci și în farmacii. Aceste produse acoperă o gamă largă de categorii, de la alimente și produse de îngrijire personală, la produse de curățenie.
14:30
Hotelurile și restaurantele de pe litoralul românesc confruntă cu o criză acută de personal, în condițiile în care mulți dintre cei care au mai muncit în domeniu au ales să plece în străinătate pentru salarii mai mari.
14:30
O femeie de 69 de ani din București a fost reținută, după ce a lovit în mod repetat un copil de doar un an și două luni. Părinţii bebelușului au cunoscut-o pe femeie pe o platformă online. Imaginile groaznice au fost văzute de mama micuțului, care a anunțat Poliția.
14:30
Un tribunal din Rusia a ordonat punerea sub sechestru a activelor, conturilor, proprietăţilor imobiliare şi acţiunilor UniCredit din companiile subsidiare.
14:15
Furia față de planul Franței de a impune noi reguli de vot a inflamat arhipelagul din Pacificul de Sud cu 270.000 de locuitori. Legislația ar extinde dreptul rezidenților francezi din Noua Caledonie de a vota la alegerile provinciale, provocând temeri că asta ar putea dilua votul indigenilor kanak.
14:15
Două persoane au fost rănite sâmbătă, 18 mai 2024, după ce un o mașină s-a ciocnit cu un tramvai, în București. Două linii de tramvai din sunt blocate, informează oamenii legii.
14:00
Caz halucinant la Spitalul Județean de Urgență Slobozia. Un pacient așteaptă de 10 zile să fie operat la picior, însă intervenția a tot fost amânată. Motivul: unitatea medicală are un singur anestezist, cu jumătate de normă, și au fost alte cazuri mult mai urgente.
Acum 24 ore
13:45
Sunt nopți și zile de petrecere în Constanța, cu ocazia Zilelor Orașului (17-21 mai 2024). Zona centrală a fost transformată într-o uriașă strada pietonală, iar organizatorii au pregătit evenimente diverse: de la concerte, la spectacole de teatru.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.