Nou parc inedit în România. Are un sat al piticilor, un teatru de vară şi o căsuță-restaurant

Antena3, 15 mai 2024 22:00

Se deschide un nou parc inedit în România. Are o atmosferă de basm și o oază verde, un adevărat parc tematic.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 10 minute
14:10
O mașină în care se aflau șase oameni s-a răsturnat pe o șosea din județul Covasna. Cel puțin cinci persoane au fost rănite. Traficul rutier prin zonă este blocat pe ambele sensuri.
14:10
Încep lucrările la primul spital ridicat în București în ultimii 35 de ani. Daniel Băluță, candidatul PSD la Primăria Sectorului 4 din București, a anunțat că lucrările vor fi finalizate în aproximativ doi ani.
Acum 30 minute
14:00
Autoritățile din Cumbria, o regiune din nordul Angliei, au anunțat o amendă de până la 1.000 de lire sterline pentru cei care iau nisip, scoici și pietricele de pe plajă.
13:50
Premierul Marcel Ciolacu spune că plafonul pensiilor neimpozabile trebuie să fie sustenabil și predictibil.
Acum o oră
13:40
Curs valutar BNR, 29 mai 2024. Moneda naţională scade, miercuri, atât în raport cu euro, cât şi cu dolarul american, arată cursul BNR.    
13:40
Primarul oraşului Reşiţa, liberalul Ioan Popa, a făcut o declaraţie halucinantă cu privire la candidaţii PSD, despre care a spus că "vom trece peste ei ca Panzerele lui Rommel".
13:40
Scene şocante au avut loc în Teleorman! Un bărbat a fost filmat în timp ce era cățărat pe capota unei mașini, în mers, și amenința cu pistolul trecătorii.
13:30
Un tânăr a murit într-un bazin din Timişoara, după ce a mers să înoate în piscina administrată de primărie, dar unde nu era asigurat serviciul de salvamari şi prim-ajutor.
13:30
"Succesul PNL se măsoară în proiecte și în comunități care arată astăzi mai bine decât acum 4 ani", a declarat Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, aflat într-un tur de forţă prin ţară.
13:30
Meteorologii ANM au emis o avertizare meteo imediată cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii, pentru localități din mai multe județe.
13:30
O femeie din Italia este cercetată pentru că și-ar fi abandonat fiica de 16 ani, pe o bandă de urgență a unei autostrăzi, ca pedeapsă, după ce a luat o notă mică la școală. Adolescenta a fost preluată de polițiști, iar mama a fost reclamată pentru abandon de minori.
13:20
O lege care prevede modificări în programul de muncă pentru gravide, lăuze și părinți singuri a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis.
13:20
Elevii de clasa a VI-a au susţinut astăzi, 29 mai, proba la matematică din cadrul Evaluării Naționale 2024.
Acum 2 ore
12:20
Bunica Raisei a povestit, la Antena 3 CNN, ce s-a întamplat în ziua în care fetița de doi ani a dispărut din fața casei. Copila a fost găsită moartă, a doua zi, pe câmpul din apropierea locuinței.
12:20
Sunt audieri în dosarul morţii Raisei. Unul dintre suspecţii din acest caz, verişorul copilei, răspunde la întrebările procurorilor din Craiova. 
Acum 4 ore
12:10
WhatsApp, una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie, nu va mai funcționa pe mai multe modele de smartphone-uri folosite și în România.
12:00
Gigi Becali reacţionează după ce fostul fotbalist Miodrag Belodedici a fost prins băut la volan imediat după meciul de adio al Generaţiei de Aur.
11:50
Cunoscutul manelist Dani Mocanu a dezvăluit suma surprinzătoare pe care a obţinut-o din TikTok, în timp ce era arestat la domiciliu. Acesta a reuşit să facă 600.000 de dolari din live-urile de pe TikTok. ANAF-ul a intrat însă pe fir şi i-a luat tot.
11:40
Au venit noi alerte de vreme rea de la meteorologi. Este în vigoare un cod galben de ploi, de grindină și vijelii pentru cea mai mare parte din țară. 
11:10
Premierul Marcel Ciolacu pledează pentru folosirea inteligenței artificiale în licitații și susține că analiza dosarelor s-ar putea face în cinci minute: "Dacă nu vom înțelege acest lucru și nu vom intra în această dinamică, România nu se va dezvolta. Vom continua să inventăm apa caldă."
11:00
Thiago Braz, fostul campion olimpic brazilian la săritura cu prăjina, a fost suspendat pentru 16 luni, după ce s-a constatat că a încălcat reglementările antidoping, a anunțat Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU).
11:00
Spitalul Foișor, aflat în atenția întregii țări în ultimele zile, a fost modernizat cu aproape 50 de milioane de euro. Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, spune că a găsit proiectul blocat și a reușit să finalizeze lucrurile la nou spital în primul an al mandatului anterior.
10:50
Este alertă majoră în Bucureşti, după ce o grenadă a fost găsită lipită de uşa Andreei Tonciu. Potrivit tatălui ei, dispozitivul exploziv era legat cu sârmă de clanţa uşii. Poliţia a intervenit de urgenţă şi a izolat zona.
10:50
Medici specialiști, șefi de clinici și de spitale, reprezentanți ai societății civile au susținut în cadrul unei conferințe la Palatul Parlamentului nevoia de facilități pentru angajați să facă controale medicale preventive.
10:40
În Italia a-nceput sezonul de plajă, pe Coasta Mării Ligurice, într-o zonă faimoasă: Cinque Terre.
10:40
Pentru a consolida protecţia socială a angajaţilor şi a muncitorilor, instituţiile europene pun la punct diverse măsuri. Sunt reguli menite să stabilească, de exemplu, timpul de lucru sau munca de la distanţă.
Acum 6 ore
10:10
Meteorologii ANM au emis o avertizare meteo Cod galben de ploi, vijelii și grindină. 25 de județe sunt vizate.
10:00
Sistemul Returo pare să aibă un succes răsunător în rândul românilor. Autorităţile spun că reuşesc să adune în fiecare zi o cantitate identică de peturi cu perioada de dinainte a proiectului în care adunau aceeaşi cantitate într-o lună întreagă. Chiar şi aşa există două situaţii deficitare care ar trebui reglementate. Despre toate aceste elemente s-a discutat în conferinţei RO 3.0.
09:50
Cinci oameni au fost reținuți, după ce două familii s-au luat la bătaie, în satul dâmbovițean Racovița. Locuințele lor au fost percheziționate, iar polițiștii au găsit inclusiv un pistol.
09:40
Un copil de cinci ani dintr-o comună din Gorj a ajuns de urgenţă la spital, după ce a băut benzină. Cel mic era acasă cu părinţii când s-a întâmplat totul.
09:30
Încă o stradă din Cluj-Napoca a început să se surpe, la doar o lună de când pe un alt drum din oraş a apărut un crater imens. 
09:20
Celebra casă din „Singur Acasă” a fost scoasă la vânzare pentru o sumă uriaşă.
09:10
Antena 3 CNN a obținut rezultatele preliminare ale autopsiei efectuate pentru a stabili cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită moartă pe câmp, în Dolj, după ce a dispărut din fața casei. Atenție, informații cu un puternic impact emoțional.
08:50
21 de percheziții au avut loc în București și județul Ilfov, la domiciliul a 17 persoane, precum și la sediile unor instituții. O asistentă angajată la o clinică din Sectorul 1 ar fi falsificat mii de rețete, cu sprijinul unor medici și farmacii, pentru a obține medicamente și a le vinde.
08:40
Reușești să economisești lunar o mică sumă de bani? Unde o păstrezi? Într-un cont curent sau într-un depozit? Dacă obișnuiești să o ții într-un cont curent, ar fi bine să te mai gândești.
08:30
Specialiştii ministerului de Finanţe lucrează la creșterea veniturilor românilor cu pensii mici. Anunțul a fost făcut de premierul Ciolacu, care spunea că Guvernul are în analiză creșterea pragului de impozitare, sau chiar să o elimine, pentru pensiile de peste 2.000 de lei, dar fără a da mai multe detalii.
Acum 8 ore
07:50
Vremea extremă din ultimele zile a provocat probleme în mai multe judete din ţară. În zona Moldovei, unde un cod galben este in vigoare până astăzi la ora 16, ploile torenţiale, vântul şi grindina au blocat stăzile şi distrus culturile oamenilor. În Pungesti, judeţul Vaslui, acoperişurile a trei case au fost luate pe sus de o vijelie.
Acum 12 ore
06:10
Un munte din România oferă imagini rupte din basme datorită faptului că primăvara este plin de narcise sălbatice.
04:10
Ora la care luăm micul dejun poate influența semnificativ durata și calitatea vieții noastre, avertizează un celebru medic cardiolog.
Acum 24 ore
00:10
Daniel Baciu vine cu vești excelente pentru românii care au pensii mici, sau care au fost remunerați, toată viața, doar cu salariul minim pe economie.
00:10
Parchetul European (EPPO), condus de Laura Codruţa Kovesi, a făcut primele declaraţii, la solicitarea Antena 3 CNN, despre dosarul lui Cătălin Hideg, denunţătorul generalilor Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă.
28 mai 2024
23:50
Lucrările de deszăpezire pe Transfăgărășan sunt pe ultima sută de metri. Drumarii fac ultimele pregătiri pentru redeschiderea circulaţiei pe DN 7 C, Transfăgărăşan, pe sectorul de drum cuprins între Piscu Negru şi Cabana Bâlea Cascadă.
23:50
Război în Ucraina, ziua 826. Țările UE nu au ajuns la un consens privind trimiterea de instructori militari în Ucraina, anunță șeful diplomației europene. Unii membri se tem că măsura ar duce la escaladarea tensiunilor cu Rusia.
23:20
Uniunea Europeană a anunțat că de la 1 iunie 2024 va deveni obligatoriu un anumit sistem auto în toate statele membre, inclusiv în România.
23:10
O platformă apicolă cu 20 de stupi amplasată pe raza localităţii Hăneşti din judeţul Botoşani a luat foc după ce a fost lovită de trăsnet, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.
22:30
Ministerul Apărării îl sărbătoreşte pe maiorul Ilie Ciocan, cel mai vârstnic veteran al României. Veteranul este originar din comuna Galicea, județul Vâlcea.
22:20
Un influencer român a rămas fără 5.400 de dolari, în numai câteva minute, după ce a fost păcălit de hackeri, printr-o metodă complexă, iar banii nu mai pot fi recuperaţi.
22:10
Știm cu toții că peștele este foarte important pentru sănătate datorită numeroaselor beneficii pe care le oferă. Consumul regulat de pește poate contribui la îmbunătățirea stării generale de sănătate și la prevenirea unor boli. Însă doar dacă știm ce pește să mâncăm.
22:10
Celebrul actor Robert De Niro l-a numit pe Donald Trump un "clovn" care este hotărât să distrugă democraţia americană. Tabăra lui Trump a reacţionat: "De Niro, un actor expirat".
22:10
Deși cu toții ne dorim să avem propria locuință, nu toți reușim să facem acest lucru. Pentru că banii sunt greu de strâns în ziua de astăzi. Însă și atunci când îi avem, nu știm să îi folosim.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.