Război în Ucraina, ziua 793. Autoritățile poloneze anunță că sunt pregătite să-i trimită în țara lor pe ucrainenii apți de luptă

Antena3, 26 aprilie 2024 00:10

Război în Ucraina, ziua 793. Autoritățile poloneze anunță că sunt pregătite să-i trimită în țara lor pe ucrainenii apți de luptă. Polonezii nu au oferit detalii. Anunțul apare la puțin timp după ce Ucraina a interzis serviciile consulare pentru bărbații cu vârsta cuprinsă între 18 și 60 de ani.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de Antena3

Acum 5 minute
23:20
Peste 24.000 de cetățeni români, străini și apatrizi se află încarcerați în cele 44 de închisori din România, potrivit datelor oficiale.
Acum 15 minute
23:10
Actorul Florin Călinescu a dezvăluit la Antena 3 CNN ce măsuri drastice ar lua în cazul șoferilor prinşi băuți sau drogați.
Acum 2 ore
22:20
Actorul Florin Călinescu şi-a prezentat strategia după care va decide dacă va candida sau nu la alegerile prezidențiale.
22:10
O maşină de spălat vase defectă a întrerupt concertul orchestrei de stat a Filarmonicii din Hamburg și a dus la evacuarea spectatorilor din clădire.
22:10
Carmen Brumă, nutriționist şi creator de programe fitness, a dezvăluit metodele prin care putem scăpa corect de grăsimea abdominală.
21:50
Sebastian Burduja și Cristian Popescu Piedone, doi dintre candidații la Primăria Municipiului București, s-au confruntat, în direct, la Antena 3 CNN.
21:30
Președintele României, Klaus Iohannis, se va afla, în perioada 7-8 mai, într-o vizită de lucru la Washington, DC. El va fi primit marți, la Casa Albă, de către președintele SUA, Joe Biden.
Acum 4 ore
20:50
Şeful diplomaţiei europene, Josep Borrell, se opune participării unor reprezentanţi ai UE la ceremonia de reînvestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care se desfăşoară marţi la Moscova.
20:50
După o ploaie torențială de 10 minute, acoperișul unei case din Baia Mare a fost cuprins de incendiu, în urma unui trăsnet puternic.
20:40
Antena 3 CNN lansează, începând de astăzi, cel mai spectaculos mijloc de a-i cunoaște pe candidații la alegerile locale din 9 iunie. În acest prim episod, George Scripcaru, timp de 16 ani primar al Brașovului, dă test drive-ul electoral cu Adrian Ursu.
20:30
O ploaie torențială, care a durat aproximativ o jumătate de oră a inundat mai multe zone de pe Valea Prahovei. La Sinaia a fost solicitată intervenția pompierilor.
20:30
Un adolescent de 17 ani din Germania trăiește în tren, de un an, la clasa I și își povestește experiența pe rețelele sociale.
20:10
Antena 3 CNN lansează, începând de astăzi, cel mai spectaculos mijloc de a-i cunoaște pe candidații la alegerile locale din 9 iunie. În acest prim episod, George Scripcaru, timp de 16 ani primar al Brașovului, dă test drive-ul electoral cu Adrian Ursu.  
20:10
Școala de Sănătate Publică T.H. Chan, din cadrul Universității Harvard, a creat "Farfuria pentru o alimentație sănătoasă", un ghid care îi ajută pe oameni să prepare mese echilibrate nutrițional.
19:40
Criza majoră de forţă de muncă determină Guvernul să ia alţi bani de la buget. Astfel, pentru a-i stimula pe tineri să se angajeze, Ministerul Muncii oferă o serie de prime.
19:40
Un bărbat, aflat cu familia la plimbare într-o pădure din Botoşani, a sunat la 112 când a dat de o grenadă de mână defensivă în perfectă stare de funcționare.
Acum 6 ore
19:20
Campingul cu rulota a devenit o activitate tot mai căutată de români, iar domeniul se dezvoltă în mai multe zone din ţară. Este soluția unei vacanțe de neuitat în natură, la munte sau la mare, iar preţurile sunt accesibile.
19:20
Peste 10% dintre copiii care au acasă acces la internet folosesc excesiv reţelele de socializare şi jocurile online, fără să înveţe lucruri utile sau educative. Abia după vârsta de 11 ani, când încep să studieze Informatica la şcoală, mai deprind competenţe digitale.
19:10
Mâncarea viitorului nu mai este un concept aşa de îndepărtat. Deja vedem schimbări în dieta oamenilor, iar noile tehnologii propun produse la care în urmă cu câţiva ani nu îndrăzneam să ne gândim. De exemplu, carne crescută în laborator sau burgeri vegetali. Acestea au scopul să reducă risipa sau să diminueze poluarea provocată de ferme.
18:50
Franţa are Parisul, Elveţia are Alpii, Italia are istorie, arhitectură şi mâncare delicioasă, Grecia are plajele mirifice, România are ceaiuri şi sare! Cel puţin aşa a ales ministrul Turismului să ne promoveze ţara la târgurile internaţionale. Iar ideea va fi pusă în practică şi cu ajutorul unei hărţi interactive, la care se lucrează acum.
18:30
Poliţia trage linie şi face bilanţul celor șapte zile de petrecere la malul mării: peste 200 de turişti au fost prinşi cu droguri şi s-au ales cu dosar penal.
18:10
Avertisment dur al unui miliardar celebru: Inteligenţa Artificială (AI) ar putea aduce sfârşitul lumii, la fel cum ar putea să o facă bomba atomică.
18:10
Românii vor pierde gustul tradițional al unuia dintre produsele preferate. Directiva a fost dată de Uniunea Europeană.
18:00
Salvamontiștii din Petroșani au fost chemaţi la o intervenţie de salvare contracronometru a unui unei turiste care a suferit o hemoragie internă, în timpul unei drumeții în masivul Parâng. A fost solicitat și un elicopter.
17:50
Conform datelor centralizate de Casa Naţională de Pensii Publice (CNPP) în luna aprilie au fost înregistraţi 4,7 milioane de pensionari, în România. Valoarea totala a drepturilor de pensie cuvenite s-a ridicat la aproape 10,676 miliarde lei.
17:40
Compania feroviară CFR Călători estimează pentru anul 2024 pierderi de aproape cinci ori mai mari decât cele raportate la 31 decembrie 2023.
Acum 8 ore
17:10
Gabriela Firea și Florentin Pandele au transmis urări de Paşte pentru candidații la alegerile pentru Primăria București.
17:00
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a raportat aglomerație pe DN1, în a doua zi de Paște, pe sensul spre București. Șoferii care vor să evite coloanele de mașini pot folosi rute alternative.
16:40
Oficialii Primăriei Sibiu au anunţat că au fost aduse noi animale la Grădina Zoologică din oraș. Vremea frumoasă e numai bună pentru o plimbare la Zoo, spun aceștia.
16:30
O cunoscută companie din România a intrat în topul celor mai valoroase corporații din Uniunea Europeană.
16:10
Veşti bune pentru români: un mare retaier pregăteşte deschiderea unei reţele de 200 de magazine în România
16:00
În a doua zi de Paște are loc un obicei inedit, "Statu' la vase". Acesta se mai practică astăzi doar într-un anumit loc din România.
15:50
Bolile grave sunt din ce în ce mai frecvente în ultima vreme, indiferent de categoria de vârstă. Din păcate, acestea sunt diagnosticate la vârste din ce în ce mai fragede.
15:40
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă alertă de Cod Portocaliu cu efect imediat, pentru mai multe judeţe din ţară.
15:40
După fenomenele meteo extreme care au făcut prăpăd, un nou val de frig loveşte Romania. Elena Mateescu, directorul ANM, a oferit în direct la Antena 3 CNN, ultimele date.
15:30
Un şofer de ambulanţă din Constanţa a fost prins beat la volan, chiar în ziua de Paşte. Bărbatul a început să facă scandal când agenții de poliție l-au rugat să sufle în etilotest.
Acum 12 ore
15:10
Horoscop 7 mai 2024. Capricornii beneficiază de puterea de a-și urma ambițiile și visurile profesionale. Racii trebuie să acorde o mai mare atenție asupra modului în care își gestionează finanțele.
15:00
Președintele Chinei Xi Jinping pledează pentru consolidarea relațiilor între țara pe care o conduce și Uniunea Europeană, în cadrul unei întâlniri la Paris.
15:00
Știm cu toții că fructele și legumele din piețe și de pe rafturile magazinelor sunt pline de pesticide. Însă este important să știm că unele dintre acestea sunt mai stropite decât altele.
14:30
Într-o anumită localitate din România, prețul kilogramului de cireșe este de trei ori mai mic decât cel pe care îl găsim în piețe.
14:30
Meteorologii ANM au emis o nouă avertizare imediată de ploi, vijelii şi grindină.
14:10
Mii de oameni au ieşit din nou în stradă împotriva premierului maghiar Viktor Orban. Protestul a fost organizat de principalul opozant al premierului de la Budapesta.
14:10
România găzduiește un loc deosebit, rupt din povești. Este vorba despre o poiană sălbatică plină cu narcise. Priveliștea și mirosul deosebite îi fac pe oameni să vină aici cu sutele.
13:40
Ministerul Muncii anunță că persoanele fizice pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice. Lucrătorii casnici vor beneficia, astfel, de asigurări de pensie și sănătate.
13:30
Echipa României a strălucit la Campionatele Europene de Wushu desfășurate în perioada 3-5 mai la Stockholm, Suedia. Sportivii români au cucerit 24 de medalii.
13:10
Atac sinistru în parcare! Un tânăr a fost "răstignit" pe un gard, cu cuie bătute în mâini.Poliția face apel la martori sau la cei care ar putea avea imagini de pe camere să o contacteze.
13:00
Vremea capricioasă a primăverii se apropie de sfârşit. După 15 mai, vara dă semne că nu mai are răbdare, transmit meteorologii ANM.
12:40
Președintele Klaus Iohannis a plecat în SUA, pentru a primi "Oscarul de la Washington". Klaus Iohannis va fi premiat de o organizație nonguvernamentală.
12:30
Pensiile și salariile românilor riscă să fie înghețate în perioada următoare.
12:10
O explozie extrem de puternică a avut loc într-un bloc cu patru etaje din județul Iași.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.