Coloane de maşini de kilometri la intrarea în țară dinspre Bulgaria. Sute de români se întorc acasă după vacanţa de Paşte

StirileProtv.ro, 6 mai 2024 17:30

Coloane de autovehicule care se întind pe câţiva kilometri s-au format pe principalele arterele rutiere din oraşul bulgăresc Ruse, situat la graniţa cu România.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 5 minute
11:40
Centrul orașului Vaslui a prins culoare în acest weekend, la o sărbătoare a florilor. Producători din toată țara au expus sute de plante, unele dintre ele cu totul speciale, cum ar fi menta cu aromă de ciocolată, sau trandafirii „Hocus Pocus”. 
Acum 15 minute
11:30
La microscop vedem pielea a două persoane, din același spațiu anatomic. Celulele cu pigment, glandele sudoripare, glandele sebacee, toate sunt complet diferite. Structurile anormale care apar sunt diferite de la o persoană la alta.  
11:30
Doctor de bine. Emisiunea integrală din 19 mai 2024
11:30
Animalul a cărui carne nu se găsește în România. Merge direct la export. Se crește ușor și e un ajutor fără pereche în grădină. Străinii se bucură de gustul lui, unul de 10 ori mai bun decât al somonului sălbatic
Acum 30 minute
11:20
Rețele de informații perfecte - așa ne vedem organismul uman. Vine vara și cei mai mulți își doresc pierdere în greutate. Și când pierdem kilograme - ne uităm inteligent tot spre rețelele de informații.
11:20
Să aibă potasiu, sodiu, calciu. Aceasta e cea mai bună apă. Să fie băută la sete, adaptându-ne condițiilor de mediu.
11:20
Vine vara și sperăm să stăm în aer liber. Iau sau nu suplimente de vitamina D, dacă e vară? Răspunsul este da. Explicațiile țin de propria noastră fiziologie.  
Acum o oră
11:10
Papa Francisc a făcut, sâmbătă, o vizită în afara Vaticanului. Suveranul Pontif a participat la un eveniment dedicat păcii, în orașul Verona.
11:10
Un vulcan situat pe insula indoneziană Halmahera a erupt spectaculos, expulzând un nor de cenuşă în atmosferă, iar locuitorii din şapte localităţi învecinate au fost evacuaţi, au anunţat duminică autorităţile, potrivit Reuters.
11:00
Creditorul în criptomonede Genesis Global va returna clienţilor săi aproximativ 3 miliarde de dolari în numerar şi criptomonede, într-o lichidare în cadrul falimentului, în timp ce proprietarul său, Digital Currency Group, nu va recupera nimic. 
Acum 2 ore
10:30
Ucraineanul Oleksandr Usyk, 37 de ani, deţinător al titlurilor WBA-WBO-IBF la categoria grea, l-a învins, sâmbătă seara, pe englezul Tyson Fury, 35 de ani, deţinătorul titlului WBC la categoria grea.
10:20
În Grădina Palas din Iași, cele opt planete gonflabile i-au atras imediat pe vizitatori, mai ales pe copii.  
10:20
Într-una dintre halele închiriate de o companie austriacă, lângă București, milioane de pachete cu haine și încălțăminte sunt depozitate, urmând ca, atunci când sunt comandate de clienții români, dar și străini, să plece direct spre ei. 
10:10
Există numeroase modalități de a pune bani deoparte: trebuie doar să fii deschis să adopți obiceiuri noi și să fii consecvent în menținerea lor pe termen lung.
10:00
10:00
Cea de-a patra zi a Festivalului Internațional de Film de la Cannes a adus noi premiere, dar și nume mari pe covorul roșu. În prim-plan au fost Zoe Saldana și Selena Gomez, care au participat la proiecția dramei "Emily Perez". 
09:50
09:50
La Galați, sute de artiști și-au pus creativitatea la bătaie la un festival de artă urbană. Clădirile dintr-un parc de aventură de la marginea orașului au prins culoare, cu ajutorul spray-urilor și a diferitelor vopsele. 
Acum 4 ore
09:40
Continuă surprizele la Romanian Creative Week, eveniment organizat la Iași. În premieră, oamenii au putut vizita o expoziție de artă contemporană în curtea unei mănăstiri. 
09:30
09:00
„Noaptea Muzeelor” a scos mulți oameni din casă, chiar dacă aceștia au avut mai puține opțiuni față de anii trecuți. 
08:50
Neti Sandu a vorbit cu Andreea Marinescu despre ce urmează pentru zodii în perioada 20 mai-20 iunie, timp în care Soarele traversează zodia Gemeni. Cum influențează zodiile acumularea de planete din gemeni, dar și Luna Nouă din Săgetător. 
08:50
Schimbările climatice exacerbează inundaţiile şi secetele şi reduc calitatea apei, reprezentând o ameninţare tot mai mare pentru sănătatea oamenilor, potrivit unui raport publicat miercuri de Agenţia Europeană pentru Mediu.
08:40
Un cutremur slab, cu magnitudinea 2,9, s-a produs duminică, la ora 02:43, în zona seismică Vrancea.
08:20
Crimă infiorătoare într-un apartament din Sibiu. O tânără de 21 de ani ar fi fost ucisă de prietenul ei cu trei ani mai mare, în urma unei cerți violente.
08:00
Duminică temperaturile continuă să crească și se face mai cald decât în mod obișnuit, insă va crește și instabilitatea. 
Acum 6 ore
07:30
Guvernul francez a lansat, duminică, o operaţiune majoră a forţelor de ordine în arhipelagul Noua Caledonie din Pacificul de Sud, pentru a debloca drumul spre aeroport, după ce şase persoane au murit în şase zile de revolte împotriva reformei electorale.
06:50
Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un "escroc", sâmbătă, în Texas, în faţa unor susţinători a armelor.
06:30
Armata rusă a lovit din nou Ucraina, sâmbătă sear,a cu atacuri masive cu drone, infoormează dpa. 
Acum 24 ore
22:10
Salvatorii montani şi poliţiştii de frontieră au intervenit, sâmbătă, pentru recuperarea unui cetăţean ucrainean aflat pe munte de trei zile, pentru evacuarea acestuia fiind solicitat un elicopter, a informat Serviciul Salvamont Maramureş.
22:00
FC Liverpool va juca, duminică, pe teren propriu, cu Wolverhampton, în ultima etapă din Premier League. Va fi ultimul meci al formaţiei engleze cu Jurgen Klopp pe banca tehnică.
21:50
Agenţia ONU pentru refugiaţii palestinieni (UNRWA) a estimat sâmbătă că 800.000 de persoane au fugit din calea luptelor de la Rafah începând din 6 mai, de când Israelul a început invazia terestră în sudul Fâşiei Gaza.
21:30
Şapte persoane, între care se numărau şi două femei, au fost spânzurate sâmbătă în Iran, în condiţiile în care Republica Islamică recurge tot mai des la pedeapsa cu moartea în scopuri politice, potrivit ONG-ului Iran Human Rights (IHR).
21:30
Horoscop 19 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu noutăți. O să ne bucurăm de prezența unor oameni și de veștile bune pe care ni le-aduc, ca să ne luăm de-acolo energia pentru zilele care vor urma.
21:20
Angajații din muzeele acreditate conform legii și bibliotecile publice din România, organizează sâmbătă seara un amplu protest, de Ziua Internațională a Muzeelor.
21:10
Mai multe regiuni din Germania, Belgia, Franţa şi Olanda au fost afectate sâmbătă de inundaţii în urma intemperiilor, iar pagubele se anunţă deja 'considerabile' în unele locuri, relatează AFP.
21:00
Investițiile din ultima perioadă au ajuns în Moldova, susține premierul Marcel Ciolacu, aflat în vizită la spitalele din regiune.
20:20
În seara de sâmbătă, zeci de mii de români sunt așteptați să cutreiere orașele și să se bucure de cultură. Începe „Noaptea Muzeelor", însă multe vor avea lacătul pe ușă, pentru că angajații au decis să protesteze.
20:00
Proiectele europene din agricultură implică nu doar birocrație ci și valuri de stres. Fermierii se pot trezi cu diverse costuri în procesul de aprobare și trebuie să modifice proiectul din mers.
20:00
În „Trei kilometri până la capătul lumii” Emanuel Pârvu face radiografia destrămării unei familii din cauza prejudecăților și a bigotismului.  
20:00
Trei cetățeni români se numără printre cele câteva mii de străini blocați în Noua Caledonie din cauza suspendării zborurilor comerciale în arhipelag.
19:50
Peste câteva zile, 200.000 de copii cu vârste între trei luni și cinci ani vor fi înscriși la creșă și la grădiniță.  
19:50
Terenurile pustii din jurul marilor orașe încep să fie acoperite de tot mai multe parcuri industriale. Numeroase companii străine își depozitează mărfurile datorită costurilor mici.
19:50
Bărbatul arestat pentru tentativa de asasinare a premierului slovac a apărut, sâmbătă, pentru prima oară în fața judecătorului.
19:50
Sezonul nunților a început, iar mirii care nu s-au organizat din timp caută modalități să se încadreze în buget.  
19:40
Bayer Leverkusen, antrenată de spaniolul Xabi Alonso, a învins-o, sâmbătă, pe FC Augsburg (2-1), devenind cu această ocazie prima echipă din campionatul de fotbal al Germaniei fără nicio înfrângere pe parcursul unui întreg sezon.
19:30
O femeie de 69 de ani, angajată bonă de o familie din București, a fost reținută de poliție și acuzată că a lovit copilașul de 1 an și două luni, pe care trebuia să-l îngrijească. Acum este cercetată sub control judiciar.
19:30
400 de mii de credincioși au venit la Șumuleu Ciuc, în județul Harghita, de Rusaliile Catolice. Unii pelerini au parcurs zeci de kilometri pe jos pentru a asista cu emoție la slujba oficiată pe deal.  
19:20
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat, vineri, pentru AFP, că a respins ideea unui "armistiţiu" în conflictul dintre Ucraina şi Rusia, pe perioada Jocurilor Olimpice, aşa cum ar dori preşedintele Franţei, Emmanuel Macron.
19:20
Este alertă pe Marea Neagră, după ce o navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Opt sirieni și egipteni au fost salvați, însă trei membri ai echipajului sunt și acum căutați.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.