Armata Israelului arată ce ar fi, de fapt, gropile comune dintr-un spital din Gaza

StirileProtv.ro, 23 aprilie 2024 23:10

Armata israeliană nu a îngropat palestinieni în gropi comune, ci a dezgropat și apoi îngropat la loc mai multe corpuri în căutarea ostaticilor luați de teroriștii Hamas, potrivit oficialilor de la Tel Aviv.

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 2 ore
21:50
Donald Trump a comparat administraţia preşedintelui Joe Biden cu poliţia secretă a Germaniei naziste, remarci făcute sâmbătă la un eveniment privat cu donatori, relatează NBC News.
Acum 4 ore
21:30
Lumânările parfumate încep să aibă din ce în ce mai multă popularitate în România. Dacă te gândești să îți deschizi o afacere cu lumânări parfumate în România ar trebui să știi cum și de unde să începi.
21:20
O femeie a murit şi alte 17 persoane au fost rănite în urma atacurilor ruşilor din Duminica Paştelui, în oraşul ucrainean Harkiv şi în regiune, au declarat oficiali regionali, potrivit Reuters.
21:10
O viitură puternică s-a format, duminică seară, în localitatea Vâlcăneşti, judeţul Prahova, unde, în urma unei ploi torenţiale, apele pârâului Sărata au ieşit din matcă.
21:00
Horoscop 6 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Și azi e sărbătoare, a doua zi de Paște și suntem cu sufletul deschis, dornici să-i facem fericiți pe cei din jurul nostru și o să petrecem și azi pe cinste.
20:40
Şeful serviciilor de informaţii americane, William Burns, este aşteptat să se întâlnească la Doha cu premierul Qatarului pentru a discuta despre negocieri indirecte între Israel şi Hamas, a declarat pentru AFP o sursă apropiată discuţiilor.
20:20
Să câștigi la loto presupune o combinație de noroc și vise, dar pentru un bărbat din Carolina de Nord, se pare că visul surorii sale a fost cel care a prevestit câștigul de peste 830.000 de dolari. 
20:20
Un caz șocant a avut loc în Irlanda de Nord. Un tânăr a fost găsit de polițiști răstignit pe un gard, într-o parcare în care două autoutilitare au fost incendiate.
20:00
Administrația Națională de Meteorologie a emis duminică seara un cod portocaliu de vreme severă pentru mai multe localități din județul Prahova.
19:50
Rihanna a apărut pe străzile din New York cu un nou look îndrăzneț așa cum ne-a obișnuit în ultima vreme, înainte de Met Gala.
19:50
E tot mai greu de găsit ceva nou sub soare, chiar și pentru cei care își permit orice le trece prin cap. Și totuși, o companie americană, botezată nimerit Bark Air, vine totuși cu o găselniță pentru nișa milionarilor iubitori de animale.
19:50
România, te iubesc! Emisiunea integrală din 5 mai 2024
Acum 6 ore
19:30
Leguma care te ajută să slăbești în timp record. O poți adăuga în preparatele zilnice
19:30
Noaptea de Înviere a fost una plină de încercări pentru pompieri și forțele de ordine. În Vaslui, o bunică de 85 de ani a fost zdrobită de o mașină, în timp ce mergea spre biserică.
19:20
Ne bucurăm cu toții de sărbătoarea luminii și a speranței, cea care ne dă an de an puterea să credem că oricât ar fi răul de mare în lume, binele până la urmă tot va triumfa.
19:20
Paștele este despre familie și despre darul uriaș de a sta cu ai tăi, la masă, în această zi din an. Să îți lauzi mama care a trebăluit toată săptămâna, să ciocnești un pahar cu tata și cu unchii, să-ți revezi verișorii.
19:20
Noaptea Învierii a fost trăită cu emoție și de românii plecați în Grecia de Paște. Doar în Thassos, sunt peste 10.000. Lumina Sfântă a ajuns și acolo, dar cu întârziere.
19:20
Ce putea fi mai plăcut decât să stai la aer curat şi să te bucuri de sărbătoare. Asta s-a întâmplat duminică la munte, unde mulţi s-au pregătit doar cu poftă şi hainele largi pentru că de bunătăţi s-au preocupat gazdele lor.
19:20
Papa Francisc a invocat bucuria şi pacea într-un mesaj transmis credincioşilor care sărbătoresc Paştele duminica aceasta.
19:20
În zonele istorice, cum este Bucovina turiștii străini au fost pur și simplu fascinați, după ce au fost primiți cu bunătăți gătite molcom, de se topeau în gură.
19:20
Mii de maghiari au protestat împotriva premierului naţionalist Viktor Orban, duminică, în cadrul unui miting organizat cu câteva săptămâni înainte de alegerile europarlamentare şi locale de la începutul lunii iunie, relatează Reuters.
19:20
Miile de români care petrec Paștele pe litoral au noroc de o vreme superbă, mese festive și petreceri cu muzică live.
19:20
„Vânătoarea de ouă" a devenit extrem de populară și la noi, în prima zi de Paște. Puștimea abia așteaptă să se distreze și să caute în iarbă ouă vopsite sau de ciocolată ascunse de părinți și de bunici.
19:10
E Duminica Învierii. Dăruiți un zâmbet, o vorbă bună, sunați un prieten pe care nu l-ați văzut de multă vreme, fiți buni cu cei de lângă voi. Trăiți în prezent.
19:00
Chiar dacă genetica ne poate expune pe unii dintre noi la un risc mai mare de moarte timpurie, un stil de viaţă sănătos ne-ar putea ajuta să reducem în mod semnificativ riscurile de deces, potrivit unui nou studiu.
18:50
În Mănăstirea Mihai Vodă cântă și slujesc oameni care au avut sau au ocupații diverse. Diacon este părintele Daniel Burian, pe care îl găsești în timpul săptămânii la manșa avionului. Duhovnicul mănăstirii a cântat înainte de călugărie la nunți.  
18:50
Ploi torenţiale cu căderi de grindină s-au înregistrat, duminică, în mai multe zone din ţată, imagini cu furia naturii fiind distribuite pe reţelele ded socializare. Oamenii se plâng că gradinile şi livezile au fost afectate.
18:40
Preşedintele Chinei, Xi Jinping, a sosit duminică la Paris, unde omologul său francez, Emmanuel Macron, intenţionează să pledeze pentru "reciprocitate" comercială şi pentru căutarea unei soluţii la războiul din Ucraina.
18:40
Echipa României s-a clasat, duminică, pe locul 4 în finala Campionatului European de la Rimini. Aurul continental a revenit Italiei.
18:30
„Oamenii sunt lumină”, partea I. Ne bucurăm atunci când descoperim semeni care dau de la ei, dăruiesc din timpul lor şi îi ajută pe alţii, înţeleg sensul cuvintelor empatie şi împreună.
18:20
Serviciul Român de Informații (SRI) a transmis un mesaj viral pe rețelele sociale, duminică, în ziua în care românii creștin-ortodocși sărbătoresc Paștele.
17:50
Ucrainienii din estul devastat de război s-au adunat duminică la biserică pentru a marca al treilea Paşte sub focuri de armă, în timp ce trupele ruseşti sunt tot mai aproape de a ameninţa unele dintre oraşele cheie ale regiunii, relatează Reuters.
Acum 8 ore
17:30
Actorul britanic Bernard Hill, cunoscut pentru rolurile din ”Titanic” şi ”Stăpânul inelelor”, a murit, sâmbătă, la vârsta de 79 de ani, transmite BBC.
17:20
Un motociclist a murit, iar pasagera aflată pe motocicletă alături de el a fost grav rănită, într-un accident produs pe o stradă din municipiul Galaţi. Un şofer de 25 de ani a întors autoturismul fără a se asigura.
17:00
Morgan Rowan și Tali Shapiro au povestit despre experiența traumatizantă prin care au trecut, într-un documentar realizat de People.
16:50
O maşină de spălat vase defectă a dus la întreruperea unui concert de orchestră la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg, duminică, relatează DPA.
16:40
Un nou drog cu efecte devastatoare a apărut pe piața din România. Este vorba despre „Pastila portocalie”, drogul denumit generic „Donkey Kong” din familia amfetaminelor, care, potrivit experților, poate provoca halucinații, convulsii și moarte.
16:20
În unele țări din lume, tradițiile celei mai mari sărbători creștine, Paştele, sunt de-a dreptul neobișnuite. De exemplu, într-un orășel din Franța, oamenii fac o omletă din 15.000 de ouă, iar în Ungaria, femeile sunt stropite cu apă.
16:00
Peste 100 de recorduri de temperatură au fost doborâte în Vietnam în luna aprilie, conform datelor oficiale publicate de serviciul local de meteorologie, în contextul în care Asia de Sud şi de Sud-Est este afectată de un val mortal de caniculă.
16:00
Noul iubit al Shakirei, Lucien Laviscount, a numit-o „o sursă de inspirație” și „una dintre cele mai frumoase” persoane pe care le-a întâlnit vreodată.
15:50
Un bărbat de 31 de ani din Timişoara a fost găsit de poliţişti, duminică, decedat în apartament, după ce apropiaţii au sesizat că nu le-a mai răspuns la telefon.
Acum 12 ore
15:30
"Linia ostilă" a ţărilor baltice a dus la ruperea celor mai multe dintre legăturile lor cu Rusia, a declarat Ministerul rus de Externe în comentarii publicate duminică, avertizând totodată că Moscova va răspunde cu măsuri asimetrice, relatează Reuters.
15:30
Meteorologii au emis, duminică, mai multe avertizări cod galbe, care vizează cantităţi de precipitaţii şi intensificări ale vântului. Avertizările nowcasting sunt valabile până la ora 16.00 în zeci de localităţi din opt judeţe.
15:20
Câteva sute de persoane au participat sâmbătă la o demonstraţie pro-palestiniană pe terenul Universităţii din Lausanne (UNIL), în Elveţia, informează duminică dpa. 
15:20
Peste un milion de persoane s-au înghesuit sâmbătă pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un concert gratuit al Madonnei, înfruntând temperaturile ridicate pentru a asista la finalul turneului său mondial "Celebration", relatează Reuters.  
15:20
Un oficial Hamas a repetat sâmbătă pentru AFP că mişcarea palestiniană, care negociază în prezent un armistiţiu în Fâşia Gaza la Cairo, nu va accepta "sub nicio formă un acord care să nu prevadă în mod explicit încheierea războiului", scrie AFP.
15:10
O fostă regină a frumuseții din Ecuador, Landy Parraga Goyburo, a avut un sfârșit tragic, după ce a fost împușcată mortal în timpul unui incident șocant petrecut într-un restaurant.
15:10
Doi bărbaţi au murit, duminică, după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe un drum judeţean din Brăila şi s-a izbit de un copac. Poliţiştii au stabilit că şoferul avea dreptul de a conduce anulat.
15:00
Un român stabilit în Italia a rămas fără o mână în timp ce încerca să fure banii dintr-un bancomat din orașul Cattolica, în noaptea de vineri spre sâmbătă.
15:00
Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN în cazul rudelor persoanelor care beneficiază de statut de refugiat în Austria pentru a reduce afluxul de imigranţi în ţară, relatează duminică DPA.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.