Cutremur în România, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit și ce magnitudine a avut

StirileProtv.ro, 26 aprilie 2024 07:20

Un cutremur slab a avut loc în România, la ora 02:05, în zona seismică Vrancea, Buzău. 

Citeşte toată ştirea

• • •

Alte ştiri de StirileProtv.ro

Acum 6 ore
23:00
Armata israeliană efectuează luni seara bombardamente intense asupra estului oraşului Rafah, după anunţul Hamas că a acceptat o propunere înaintată de Egipt şi Qatar pentru un armistiţiu cu Israelul în Fâşia Gaza.
23:00
O persoană a murit, iar alţi 47 de muncitori erau blocaţi luni sub dărâmături, în urma surpării unui imobil aflat în construcţie, la George, un oraş situat pe coasta sud-africană, potrivit AFP.
22:50
Vasele de sânge pot fi afectate de o scurtă criză de furie, ceea ce poate crește riscul unui atac de cord sau al unui accident vascular cerebral, au avertizat cercetătorii. Un astfel de efect poate crește riscul de boli de inimă.
22:30
Cinci muncitori au murit luni în Sicilia după ce au inhalat gaze toxice în timp ce efectuau lucrări de mentenanţă într-o staţie de epurare, anunţă pompierii şi primarul comunei Casteldaccia, în apropiere de Palermo, relatează AFP.
22:20
Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi pentru o campanie de atacuri cibernetice, relatează AFP.
22:10
Moscova l-a convocat luni pe ambasadorul Franţei în Rusia, pentru a denunţa politica ”provocatoare” a Parisului în Războiul din Ucraina.
22:00
Preşedinţii Franţei şi Chinei, Emmanuel Macron şi Xi Jinping, au pledat luni pentru un "armistiţiu olimpic" în toate conflictele din lume pe durata desfăşurării Jocurilor Olimpice de vară de la Paris, transmite agenţia EFE.
21:50
Horoscop 7 mai, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Surprizele se țin lanț, mai avem multe de oferit și de primit și o să fie o bucurie continuă.  
21:50
Unul dintre automotoarele trenului R 13425, care circulă între Piteşti şi Bucureşti Nord, s-a defectat, luni seară, în staţia Titu. Astfel, călătorii au fost preluaţi de o altă garnitură, care a venit din direcţia Târgovişte.
21:40
Schimbul de locuri în avion a stârnit dezbateri aprinse de ani de zile. Călătorii care au plătit pentru locurile lor consideră că nimeni nu ar trebui să aibă dreptul de a le solicita.
21:30
Mâncatul sănătos se poate transforma în obsesie, mai ales atunci când accesul la educație nutrițională este limitat sau în contextul dezinformării în materie de nutriție.
21:30
ChatGPT oferă funcții AI, module personalizate pentru a vă ajuta să efectuați mai multe acțiuni. Modulele personalizate pot fi folosite pentru a proiecta prompturi mai bune, pentru antrenament personalizat de fitness, pentru a vă ajusta CV-ul și altele.
Acum 8 ore
21:10
Armata rusă ar putea lovi ”orice instalaţie sau echipament militar britanic pe teritoriul ucrainean şi nu numai”, în cazul în care Kievul va folosi ”armament britanic” împotriva unor ţinte în Rusia, ameninţă Ministerul rus de Externe.
21:10
Poliţişti şi specialişti antidrog au organizat, luni, o acţiune de control la staţia de taxare de pe Autostrada A2 Bucureşti-Cernavodă, în cadrul acesteia fiind date sancţiuni în valoare de aproape 55.000 de lei.
20:50
Mişcarea islamistă palestiniană Hamas anunţă luni că a acceptat o propunere de armistiţiu în Războiul din Fâşia Gaza prezentată de către mediatori din Egipt şi Qatar, după şapte luni de război, relatează AFP. 
20:40
NATO, UE şi SUA au calificat luni drept iresponsabile exerciţiile militare pentru folosirea unor arme nucleare tactice anunţate mai devreme de Moscova.
20:30
Preşedintele Klaus Iohannis va face, marţi şi miercuri, o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii, el urmând să fie primit, la Casa Albă, de preşedintele SUA, Joe Biden.
20:10
Câștigătorul a două premii Oscar, care împlinește 63 de ani pe 6 mai, este în prezent ocupat cu filmările la cel mai nou proiect al său: un film, regizat de Noah Baumbach (Marriage Story).
20:00
Tot mai multe state interzic sau iau în calcul interzicerea folosirii telefonului mobil de către copii.
20:00
Triplă crimă sângeroasă descoperită într-o regiune izolată de pe coasta de vest a Mexicului. Trei turiști străini, doi australieni și un american veniți la surf în zona Baja California, au fost găsiți fără viață pe fundul unei fântâni.
20:00
Experiență inedită la Grădina Zologică din Târgu Mureș. Vizitatorii pot de luni să se plimbe printre lemuri, să-i mângâie, să le dea de mâncare din mână.
19:40
Cum ziua a semănat cu începutul verii, cei din vestul țării au mers la bălăceală în Ungaria. Însă clasicele ștranduri cu ape termale nu mai sunt singurele atracții din vecini.
19:40
În comuna Snagov, de lângă București, a fost montat primul limitator de viteză inteligent.
19:30
Barajul din România care e construit într-un loc unic. Are o poveste impresionantă și a oprit o catastrofă. Un oraș întreg ar fi fost șters de pe hartă.
19:30
La munte a fost o zi perfectă, cu cer albastru și temperaturi de vacanță, chiar dacă pentru mulți s-a nimerit să fie ultima zi liberă.
19:30
Și în a doua zi de Paște, soarele a fost rege pe litoral. În aceste condiții, să tot lenevești pe nisipul fierbinte și să intri măcar cu picioarele în apă.
19:30
Din dorința de a vedea cât mai multe, a doua zi de Paște a fost activă pentru turiștii care au mers în Bucovina. Au luat la rând mănăstirile, târgurile, iar unii s-au orientat și spre activități mai aventuroase.
19:30
Pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni, în staţiunea Sinaia pentru evacuarea apei care s-a strâns pe partea carosabilă a DN 1, în zona gării, în urma unei ploi abundente.
19:30
Departe de munte și mare, românii rămași în orașe au găsit soluții originale de ieșire în natură. În Capitală, a fost paradă de costume de baie la firul ierbii, pe o plajă urbană din zona Berceni.
Acum 12 ore
19:20
O grenadă de mână defensivă a fost găsită, luni, într-o pădure din localitatea Lozna, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.
19:20
Încep caznele întoarcerii acasă! Cine s-a distrat de Paşte departe de casă şi-a sacrificat toată ziua pe drum.
19:20
Am intrat în luna extremelor meteorologice, iar în Prahova, Vâlcea şi Mehedinţi furtuni iscate din senin i-au înspăimântat pe oameni şi au provocat stricăciuni mari.
19:20
A luat sfârșit și vacanța celor care au dat anul acesta România pe Grecia, de Paște. Şi cum au fost câteva zeci de mii, drumul către casă arată acum ca un râu de maşini. În cazul celor care vin din insula Thassos, provocările au început la urcarea pe feri
19:20
Unii îşi încheie sejurul la mare cât se poate de prost. Patru persoane au fost arestate pentru deținere de stupefiante, însă autorităţile au întocmit în jur de 100 de dosare penale. Câţiva tineri au rămas fără permis pentru că au condus drogați.
19:20
Intrarea în Uniunea Europeană a avut un efect spectaculos pentru România, dar şi pentru celelalte țări din Europa Centrală și de Est.
18:40
Noi căderi de grindină au fost înregistrate, luni, în mai multe zone din ţară. Meteorologii au emis mai multe avertizări nowcasting de fenomene periculoase, în continuare unele localităţi fiind sub avertizări cod galben.
18:10
Judecătorul care conduce procesul penal al lui Donald Trump l-a ameninţat luni din nou pe fostul preşedinte republican cu plasarea în detenţie, după ce acesta a ignorat interdicţia de a ataca verbal martorii şi juraţii în acest proces, scrie AFP.
17:40
Cel mai nou rege al longevității pretinde că și-a inversat ceasul biologic urmând un regim ultra-sănătos elaborat cu grijă.
17:30
Doi frizeri au devenit eroi după ce au salvat o fetiță de doar 3 ani care alerga spre o intersecție aglomerată din East Hartford, SUA. Copila fusese scăpată de sub supraveghere de mama ei.
17:30
Coloane de autovehicule care se întind pe câţiva kilometri s-au format pe principalele arterele rutiere din oraşul bulgăresc Ruse, situat la graniţa cu România.
17:30
Şeful diplomaţiei europene, Josep Borrell, se opune participării unor reprezentanţi ai UE la ceremonia de reînvestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care se va desfăşura marţi la Moscova.
17:20
Uniunea Europeană mizează pe China pentru ca aceasta să-şi folosească influenţa pe lângă Rusia astfel încât să convingă Moscova să nu mai continue războiul în Ucraina.
17:10
Traficul pe DN 2 E85 se desfăşoară cu dificultate, luni după-amiază, după ce cinci autovehicule au fost implicate într-un accident rutier în urma căruia 4 persoane au fost rănite.
17:00
Un tânăr de 26 de ani din Louisiana a fost spitalizat după ce a suferit leziuni cerebrale grave în urma unui înec - iar familia și prietenii săi „devastați” cer acum autorităților locale să ia măsuri suplimentare.
16:50
O epavă din epoca romană, veche de 1.700 de ani, ce a fost descoperită în ape puţin adânci, în apropierea ţărmului insulei spaniole Mallorca, are la bord o încărcătură preţioasă de sos de peşte, conform unui nou studio.
16:50
Industria rusească de petrol şi gaze a fost crucială pentru finanţarea invaziei din Ucraina, oferind Kremlinului fondurile de care are nevoie pentru a continua să lupte.
16:40
Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, atenţionări Cod galben de inundaţii, valabile în orele următoare, pe râuri din judeţele judeţele Buzău, Vrancea, Neamţ, Bacău, Covasna şi Suceava.
16:30
Este greu de crezut prin ce trec și ce simt copiii din Rafah, scrie BBC într-un reportaj cu detalii sfâșietoare despre ororile din orașul palestinian bombardat.
16:30
Operatorul de stat de transport feroviar de călători estimează pentru anul 2024 pierderi de 1,026 miliarde de lei, cu 464% mai mari decât cele raportate la 31 decembrie 2023.
16:20
Berlinul a anunţat luni că şi-a rechemat ambasadorul în Rusia, pe Alexander Graf Lambsdorff, pentru consultări, după ce a acuzat vineri un grup de hackeri ruşi controlat de Moscova de o campanie recentă de atacuri cibernetice.
Mai multe ştiri
©2004—2024 News.yam.md. Toate titlurile si continutul stirilor apartin surselor respective.
Republicarea materialelor este posibila doar cu acordul sursei.Condiţii de utilizare.